Oppo Watch 3 serisinin çıkış tarihi belli oldu

Oppo Watch 3

Oppo, yeni akıllı saatlerini tanıtacağı tarihi açıkladı. Oppo Watch 3 serisi akıllı saatler çok yakında kullanıcılarla buluşacak.

Akıllı saat dediğimizde aklımıza ilk gelen şirketlerden biri değil belki ama Oppo da akıllı saat pazarında varlık göstermeye devam ediyor. Çin merkezli teknoloji devi, yeni akıllı saatlerini çok yakında kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Oppo Watch 3 serisi olarak bilinen bu yeni Oppo akıllı saat serisi için bekleyiş sürerken, bu serinin çıkış tarihi belli oldu.

Hatırlarsanız birkaç gün önce, sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station sayfası, Oppo’nun yeni akıllı saatlerini 10 Ağustos’ta tanıtacağı iddiasını ortaya attı. Bu bilginin Digital Chat Station gibi güvenilir bir kaynaktan gelmesi doğru olduğunu düşündürdü. Nitekim bu söylentinin ortaya atılmasının üzerinden sadece bir iki gün geçmişken, Oppo bu söylentiyi doğruladı ve yeni akıllı saatlerini 10 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte resmen tanıtacağını açıkladı.

oppo watch 3 1

Çin’de düzenlenecek bu etkinlikte Oppo aynı zamanda yeni Zhimei Life modelini de görücüye çıkaracak. Oppo tarafından paylaşılan tanıtım görselleri, şirketin yeni akıllı saatinin tasarımının gözler önüne seriyor. Ancak bunun ötesinde akıllı saatler hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Şirket daha önce yaptığı bir açıklamada akıllı saatin Snapdragon W5 Gen 1 yonga setinden güç alacağını duyurmuştu.

Oppo Watch 3 serisinde üç farklı model olması bekleniyor. Ancak her üç saatin de Snapdragon W5 Gen 1 kullanıp kullanmayacağı belirsizliğini koruyor.

Yeni Predator filmi Prey, Disney+’ta yayınlandı