Samsung Galaxy S22 FE ne zaman çıkacak

s22 2

Uzun bir süredir görmeye alıştığımız Fan Edition versiyonu, bu seneyi birçok nedenden dolayı pas geçebilir.

Samsung Galaxy S22 FE ne zaman çıkacak. Samsung’un geçtiğimiz yıllarda istikrarlı bir şekilde uyguladığı stratejilerinden biridir Fan Edition modeli. Buna göre Güney Koreli şirket ilk olarak yeni amiral gemisi serisini çıkarır, sonrasında ise FE modeliyle bu seriyi yeniden güçlendirir. Ancak geçtiğimiz yıl bu stratejide ilk çatlak ses duyulmuştu.

s22

Hatırlanacağı üzere Galaxy S21 FE modeli, normalde önceki yıllara göre piyasaya sürülmesi beklenen tarihlerde karşımıza çıkmamış, bu durum acaba FE modeli gelmeyecek mi sorularının sorulmasına neden olmuştu. Gerçekten de Galaxy S21 FE modelini 2021 yılında görememiş, bu cihazı elimize alabilmek içinse 2022 yılının başlarını beklemek zorunda kalmıştık.

s22 2

Samsung Galaxy S22 FE ne zaman çıkacak

İşte benzer bir durumun Galaxy S22 FE için de gerçekleştiği şimdiden kesinleşti. Samsung’a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, Güney Koreli teknoloji şirketi şu an için Galaxy S22 serisinin satış performansından gayet memnun. Özellikle kullanıcıların Galaxy S22 Ultra modeline gösterdiği yoğun ilgi, Samsung’un bir hayli hoşuna gidiyor.

Galaxy S22

Şirket yetkilileri seriye eklenecek yeni bir alternatif ismin, bu ilgiyi dağıtabileceği ve S22 satışlarına olumsuz etki yapabileceğini düşünüyor. Bu duruma bir de çip sıkıntısının hala sürmesi eklenince, Galaxy S22 FE projesi şu an için rafa kalkmış oldu.

Bu modelin selefi gibi gelecek yılın ilk aylarında satışa sunulup sunulmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Volkswagen benzinli otomobiller için diretiyor