Snapchat, 23 Şubat’tan itibaren kullanıcı adınızı değiştirmenize izin verecek

Snapchat, 23 Şubat'tan itibaren kullanıcı adınızı değiştirmenize izin verecek

Snap, yakında tüm kullanıcılara çok istenen ve uzun zamandır beklenen bir özelliği sunacağını söylüyor. Snapchat kullanıcı adlarını değiştirmenin bir yolunu sunacak. İşte detaylar.

Snapchat, kısa süre önce seçeneği test etmeye başladı ve 23 Şubat’tan itibaren iOS ve Android’de herkes için geçerli olacak. Yeni bir hesap oluşturmadan ve arkadaş listeniz, anılarınız, Snap puanınız vb. ile baştan başlamak zorunda kalmadan kullanıcı adınızı değiştirebileceksiniz. Ancak, kullanıcılar adlarını yılda yalnızca bir kez değiştirebilecekler. Bunu yapmak için profilinize gidin ve ayarları açın. Kullanıcı Adı’na dokunun ve ardından Kullanıcı Adını Değiştir seçeneğini seçin.

Snapchat, 23 Şubat'tan itibaren kullanıcı adınızı değiştirmenize izin verecek

Snap, insanların zamanla büyüdüğünü ve değiştiğini kabul etti. Birçoğu, on yıl önce, belki de genç bir gençken buldukları kötü bir Snapchat kullanıcı adıyla takılıp kalmak istemeyecek. Dolayısıyla bu özellik, yıllar önce hesap açmış kullanıcıları mutlu edebilir. Uygulama eskisi kadar popüler olmasa da yeni özellikler ile eski haline bir nebze erişmeye çalışıyor. Şirket kullanıcılarını popüler konserler ile eşleştireceği bir uygulamayı da kullanıma sundu. Buna göre kullanıcılar Tinder benzeri bir uygulama ile ilgilenebilecekleri konserlerle karşılaşacak. İlgilerini çekip çekmediğine göre de sağa ya da sola kaydırma yapabilecekler. Söz konusu özellikler devrimsel nitelikte olmasa da kullanıcıları memnun edecek diyebiliriz. Şirket şu anda her yeni güncelleme ile eski popüler haline gelmeyi hedefliyor.

Amazon, Visa card ile olan ödeme problemlerini çözdü