Snapchat profilleri artık paylaşılabilecek!

Snapchat profilleri

Snapchat profilleri artık çok daha pratik bir şekilde paylaşılabiliyor ve profil linklerinden “Arkadaş Ekle” işlemi yapılabiliyor.

Kendi kendini imha eden fotoğraf ve videoların gönderildiği servis Snapchat, yeni bir özelliğini sessiz sedasız duyurdu. Artık Snapchat’te arkadaş eklemek çok daha kolay.

Snapchat profilleri tek tuşla paylaşılıp, arkadaş eklenebiliyor!

Kısa bir süre önce Snapchat’e gelen güncelleme ile, Snapchat arkadaş listenize tek bir linke tıklayarak arkadaş ekleyebiliyorsunuz. Bu özelliği kullanmak biraz zor olsa da ilk defa yaptıktan sonra kolaylaşacaktır.

Öncelikle Snapchat ana ekranını yukarıdan aşağı doğru kaydırarak “Arkadaş Ekle” sekmesine girmemiz gerekiyor. Daha sonra “Kullanıcı Adını Paylaş” bölümüne girerek oradan kullanıcı profil linkinizi istediğiniz gibi paylaşabiliyorsunuz. Kullanıcı adları http://www.snapchat.com/add/KULLANICIADI şeklinde oluyor. Bu URL, Snapchat profilleri ile etkileşime giren bir derin link oluyor.

Snapchat profilleri kendine has bu URL’yi sosyal mecralarda paylaşarak tek bir tıklama ile arkadaş ekleme işlemini yapabiliyor. Ancak bunun yapılabilmesi için linke tıklayan kişinin telefonunda Snapchat uygulaması olması gerekiyor. Uygulama, linke tıklandıktan sonra açılıyor. Böylelikle Snapchat içerisinde kullanıcı adı yazarak kişi arama devri bitiyor.

Snapchat son dönemlerde çok sayıda yenilik ile karşımıza çıkmaya başladı. Önce canlı yayın özelliği sonrasında ise sesli ve videolu görüşme iddialarını gördük. Sonrasında NBA maçlarının canlı skorlarını filtre olarak ekleme özelliği geldi. Şimdi ise Snapchat profilleri ile tık tıkla etkileşime girebiliyoruz. Uygulama kullanıcı kitlesini artırmak için yeniliklerini sürdürecek gibi duruyor.

Snapchat profilleri

2’si 1 arada cihazlar ile mobil dünyaya hazır mısınız?