Stranger Things 4. sezon iki bölüm halinde gelecek

Stranger Things 4. sezon iki bölüm halinde gelecek

Şimdiye kadarki her Stranger Things sezonu ya sekiz ya da dokuz bölüm içeriyordu. Ancak, önümüzdeki dördüncü sezon biraz farklı olacak. İşte tüm detaylar.

Bugün Netflix, Stranger Things’in “sonun başlangıcı” olarak tanımladıkları dördüncü sezonu hakkında detaylar yayınladı. Ayrıca dizinin beşinci sezonunun da sonuncu sezon olacağını açıklayan bir açık mektup paylaşıldı. Yapımcılar, “Yedi yıl önce Stranger Things için tam bir hikaye yayını planladık” dedi. “O zamanlar hikayenin beş sezon süreceğini tahmin etmiştik. Dört sezona sıkıştırmak istemedik, ama artık finalimize doğru ilerliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Stranger Things 4. sezon iki bölüm halinde gelecek

Dördüncü sezonun çalışma süresi nedeniyle, Duffer Brothers ve Netflix, şimdiye kadar Stranger Things’de gördüğümüzden çok daha uzun olacak bir sezon hakkında karara vardı. Buna göre yeni sezon dokuz bölümden oluşan iki cilt şeklinde olacak. Yapımcılar yeni sezon ile ilgili olarak “Dokuz senaryosu, sekiz yüzü aşkın sayfası, neredeyse iki yıllık çekim süresi, binlerce görsel efekt çekimi ile fazlasıyla emek harcandı. Önceki sezonların neredeyse iki katı uzunluğundaki çalışma süresi ile Strange Things 4 şimdiye kadarki en zorlu sezondu, ama aynı zamanda en ödüllendirici sezondu.”

Netflix, çeşitli Stranger Things karakterlerini gösteren yeni posterler dışında 4. sezonla ilgili pek fazla ayrıntı paylaşmadı. Akış platformu Stranger Things’in beşinci sezonu hakkında da az paylaşımda bulundu. Sadece “Stranger Things dünyasında anlatılacak daha birçok heyecan verici hikaye var; yeni gizemler, yeni maceralar, yeni beklenmedik kahramanlar geliyor” ifadeleri kullanıldı.

Amazon, Visa card ile olan ödeme problemlerini çözdü