Snapchat iOS için güncellendi!

snapchat iphone

Kendine özgü yapısıyla dikkat çeken Snapchat iOS için güncellendi. Tasarımdaki ufak değişiklikler ve yeni bir özellik dikkat çekti.

Kendini imha eden görseller gönderilmesine olanak tanıyan Snapchat iOS için güncellendi ve tasarımındaki ufak detay gözlerden kaçmadı. Ayrıca Hikayeler ve Discover bölümüne de yeni bir özellik eklendi.

iOS için güncellenen Snapchat’te neler değişti?

Snapchat uygulamasını açar açmaz karşımıza çıkan ilk yenilik tasarımdaki ufak iyileştirmeler. Uygulamanın kendi içerisinde kullandığı fontun değişmesi ilk etapta göze çarpıyor. Daha minimal ve daha sade bir fontun kullanılmasıyla uygulamanın tüm sayfalarındaki farklılık hissediliyor.

Bir diğer önemli iyileştirme ise Hikayeler ve Discover sayfasında yapıldı. Snapchat uygulamasını açtıktan sonra ekranı sola kaydırarak ulaşılan bu sayfada, arkadaş listenizdeki diğer kullanıcıların Hikayeler’ini görebiliyorsunuz. 24 saatlik süreyle yayında kalan bu hikayelerin ne zaman eklendiği artık saat olarak görüntülenebiliyor. Ayrıca size gönderilen yeni Snapchat gönderilerinin yüklenme durumu da grafikler olarak gösterilmiş. Eski arayüzde yüklemenin ilerleyip ilerlemediğini görmek mümkün değildi.

Son dönemde adı Facebook ve Telegram ile anılan Snapchat, iddialara göre şu sıralar bir çeşit sesli arama özelliği üzerinde de çalışıyor. Elindeki kullanıcı kitlesine daha fazla özellik sunarak, daha fazla kullanıcı çekmek isteyen servis önümüzdeki günlerde farklı yenilikleri ile bekleniyor. App Store üzerinden en güncel Snapchat sürümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Microsoft’tan 39 Parça Yama Operasyonu!