Slack, GPT AI trendine dahil oluyor

Slack, GPT AI trendine dahil oluyor

AI özelliklerini iş mesajlaşma uygulamalarına entegre etmek artık oldukça popüler. Network uygulaması bu kapsamda Slack GPT’yi tanıttı. İşte detaylar.

Slack GPT, uygulamaya yerel olarak yerleştirilmiş yapay zeka destekli özellikler sunacak. Bu kapsamda kullanıcılar arasında daha kolay iletişim, özellikler ve içgörüler sunulabilecek.  Einstein GPT’ye benzer özellikler sunan yapay zeka desteği bir çok kapsamda uygulamanın deneyimini iyileştirecek. Einstein GPT, Salesforce tarafından müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) için üretken bir yapay zeka olarak geliştirildi ve işletmelere satışla ilgili görevlerde yardımcı oluyordu.

Slack, GPT AI trendine dahil oluyor

Entegre yapay zeka özellikleri, kullanıcıların kodlamayı bilmelerini gerektirmeyen bir iş akışına erişmelerini sağlayacak. Kullanıcılar ayrıca, yalnızca bir düğmeyi tıklayarak Huddle çağrılarını özetlemek ve bu çağrılardan tuvaller oluşturmak için Einstein GPT’yi kullanabilir. Bununla birlikte, şirketler yalnızca Einstein GPT’yi kullanmak zorunda değildir. OpenAI’ler de dahil olmak üzere, seçtikleri büyük dil modellerini yapay zekaya hazır yeni Slack platformuna entegre edebilirler. Aslında, Slack için bir Claude (Antropik) uygulaması mevcutken, mesajlaşma hizmeti için ChatGPT uygulaması şu anda beta aşamasında.

Salesforce, Slack GPT’nin kullanıcıların üretkenliğini artırmak için geliştirildiğini söyledi ve özelliklerinin nasıl kullanılabileceğine dair birkaç örnek verdi. Satış için ekipler, yapay zekanın sunduğu kolaylıklar ile platformu daha kapsamlı kullanabilir. Müşteri hizmetleri temsilcileri, sorunları hızlı bir şekilde çözmek ve durum özetlerini otomatik olarak oluşturmak için yapay zeka tarafından oluşturulan çözümleri ve yanıtları kullanabilir.

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu bir kez daha gündemde