Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu bir kez daha gündemde

z flip

Katlanabilir akıllı telefon sektörünün tartışmasız lideri Samsung, son zamanlarda yeni amiral gemisi modelleriyle gündeme gelmeye devam ediyor.

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu bir kez daha gündemde. Samsung, 2023 yılında normalden daha erken bir tarihte bir sonraki nesil Galaxy Z katlanabilir telefonlarını piyasaya sürmeyi planlıyor. Son haftalarda, Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 hakkında birçok sızıntı ve söylenti yayıldı. Her iki cihaz da sızdırılmış CAD tasarımlarında görüldü. Ancak, markanın bir sonraki nesil kıvrılabilir telefonu olan Galaxy Z Flip 5’in tasarımı, yayınlanan bir video ile gösterilen çalışma şeklinden farklı olabilir.

Samsung W23 flip 2

Galaxy Z Flip 5‘in sızdırılan tasarımları, büyük bir ikincil ekrana sahip olduğunu ve kamera sensörlerinin hemen altında konumlandırıldığını ortaya koydu. Ancak, bu tasarım, ekran kapalıyken bile klasör benzeri bir simge tasarımına sahip olacak anlamına geliyordu. Bu da cihazın arkasındaki çift arka kamera kurulumu için yeterli alan sağlamak amacıyla yapılmıştı.

z flip

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu bir kez daha gündemde

Bununla birlikte, Samsung’un Siyah renkli bir arka panelle gelecek olan Galaxy Z Flip 5′te, ekran ışıklandırılmadığında normal bir görüntü sağlayacak şekilde değişiklikler yapacağı bildiriliyor. SamMobile’a göre, bu değişiklik, telefonun arkasındaki kamera kurulumu için tasarımı etkilemeden, daha az gösterişli bir görünüme sahip olmasını sağlayacak.

galaxy z flip 4

Galaxy Z Flip 5, diğer üreticilerin de yaptığı gibi, daha büyük bir ikincil ekranlı bir kapaklı telefon piyasasında yer alacak. Ancak, OPPO Find N2 Flip ve Vivo X Flip, 3 inçten daha büyük bir kapak ekranına sahip. Motorola Razr da daha büyük bir ikincil ekrana sahip olacağı doğrulandı. Bu yarışta, Galaxy Z Flip 5’teki daha büyük ikincil ekran, öncüsünden önemli bir yükseltme olacak.

Özetle, Samsung, Galaxy Z Flip 5 ile kapaklı telefon piyasasında iddialı bir adım atmayı planlıyor. Bu yeni cihazda yapılan değişiklikler, Samsung’un müşterilerine daha fazla seçenek sunma hedefi doğrultusunda yapılmış gibi görünüyor. Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu bir kez daha gündemde.

Reddit yeni özelliğini duyurdu