Şimdi de sanatçılar için fan tokenler çıkmaya başladı

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Gün geçmiyor ki kripto para piyasasında dikkat çeken farklı bir yenilikle karşılaşmayalım. Şimdi de sanatçılar kripto para piyasasına girmeye başladı. İşte detaylar.

Şimdi de sanatçılar için fan tokenler çıkmaya başladı. Kripto para piyasasının hızına yetişmek gerçek anlamda çok zor. Özellikle son 2 yılda kripto paralara olan ilgi muazzam derecede arttı. 2021 yılında ise zirveye ulaştı.

Hatırlanacağı üzere Çin bir süre önce kripto paraları yasakladığına dair bazı söylemlerde bulunmuştu. Fakat bu söylemler çok da karşılık bulmadı. Çünkü Çin’in akabinde ABD ve Rusya kripto paralar için olumlu sayılabilecek açıklamalar yapmıştı.

Poly Network, soygunda kaybettiği 610 milyon dolar kripto parayı geri aldığını duyurdu

Şimdi de sanatçılar için fan tokenler çıkmaya başladı

Bu durum kripto paralara olan ilgiyi daha arttırdı. Kripto paralara olan ilgi artınca, piyasadaki token sayısı de hızla yukarı tırmandı. Önce futbol kulüpleri, ardından diğer spor dallarındaki kulüpler token çıkarma yarışına girdi.

Şimdi ise ünlü sanatçılar fan token çıkarmaya başladılar. Bu tokenlerin yatırım dışında ne işe yarayacağını şimdilik bilmiyoruz. Belki ileride bu tokenler ile konserlere giriş önceliği vs. verilebilir. Ya da konser biletleri sadece bu tokenler ile satılabilir. Şimdilik bilmiyoruz.

Fakat şu su götürmez bir gerçek. Önümüzdeki dönemde kripto paraların sektöre etkisi daha da artacak. Yine de bekleyip göreceğiz. Dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Apple elektrikli otomobil modeli ortaya çıktı: Büyük iddia