Samsung Galaxy S10’da kripto para cüzdanı olacak!

S10

Tanıtılmasına epey az bir zaman kalan Samsung’un yeni amiral gemisinde bulunacak yepyeni bir özellik daha ortaya çıktı. Galaxy S10’da dahili bir kripto para cüzdanı bulunacak.

Galaxy S10’un ayak sesleri yaklaşıyor

Kullanıcılarla buluşmasına bir aydan az bir süre kalan S10 ailesinin yeni özellikleri, gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu kez de cihazın arayüzünden paylaşılan yeni görüntülerle, kripto para cüzdanı özelliği ortaya çıktı.

1 3 1 2

Galaxy S10’un da bizzat görüldüğü yeni görüntülerde, Samsung’un bir kripto para cüzdanı sunacağı açıkça görülüyor. Servis, gittikçe yaygınlaşan kripto paranızı saklamak için oldukça güvenli bir alternatif olacak. Muhtemelen hala geliştirilme aşamasında olan yazılımın, sadece Ethereum desteklediği de göze çarpan detaylar arasında. Lansmanın öncesinde veya sonrasında Bitcoin gibi diğer yaygın para birimleri de listeye mutlaka eklenecektir.

1 1

20 Şubat‘ta sahne alacağı düşünülen amiral gemisi ailesi, 5G’nin ve Galaxy F‘in de öne çıktığı bomba gibi bir lansmanda tanıtılacak. Öte yandan yeni cihazlar oldukça yüksek bir fiyatlandırmaya sahip olacak gibi duruyor. Özellikle S10 Plus‘ın sahip olacağı 12 GB RAM ve 1 TB depolamaya sahip versiyonu için 1600 pound gibi fiyatlar konuşuluyor.

PlayStation 5 özellikleri sızmaya başladı!