Silent Hill’in yapımcısından yeni oyun geliyor

Slitterhead

Silent Hill serisini oyun dünyasına kazandıran Keiichiro Toyama’nın yeni oyunu Slitterhead’le alakalı yeni detaylar ortaya çıktı.

Silent Hill, Siren ve Gravity Rush serilerinin arkasındaki isim olan Keiichiro Toyama, 2020 yılında Sony’den ayrılıp Bokeh Game Studio’yu kurmuştu. 2021’de de Slitterhead isimli yeni oyun üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Bokeh Game Studio, YouTube kanalını genel olarak güncelliyor olsa da, Slitterhead’den oyun içi içerik şimdiye kadar paylaşılmamıştı. Son videoyla birlikte bu durum değişti. Yeni video kullanıcı testlerini içeriyor ve yapımla ilgili bir takım oynanış görüntülerini ortaya koyuyor. Görünüşe göre Slitterhead’da köpek dahil olmak üzere birden fazla karakterle oynanabilecek.

Slitterhead

Oynanış görüntüleri, test cihazlarının ekranlarından gösteriliyor ve hepsi oldukça kısa. Silent Hill serisinin aksine bu yeni oyun daha aksiyon ağırlıklı olacak. En azından böyle bir fikir veriyor. Gösterilen karakterlerinden birinin ellerinden Wolverine gibi pençeler çıkıyor. Uzun siyah palto giymiş bir karakter ise uzun dilini kampçı gibi kullanan düşmanla savaşıyor.

Proje yöneticisi Takuro Konno’ya göre ‘oyun benzersiz mekanikler’ içeriyor, ancak bunların tam olarak ne olduğu belli değil. Konno yaptığı açıklamada da, “Oyuncuların çoğunluğu, şu ana kadar yaptığımız testlerde iyi özellikler olduğunu söyledi. Kullanıcılardan gelen geri dönüş bu konuda doğru ilerlediğimizi ve kendimize güvenebileceğimizi gösteriyor” dedi.

Slitterhead’ın çıkış tarihi yok. Ne zaman ve hangi platformda çıkacağı tam olarak açıklanmadı. Geliştirici ekip, 2020’de yapılan bir röportajda oyunun PC sürümünün planlandığını ve öncelikli olarak konsol için çıkmasını hedeflediklerini söylemişti. Büyük ihtimalle oyunu ilk olarak PlayStation ve Xbox platformlarında göreceğiz. Daha sonra PC için çıkacaktır.

Blizzard: Diablo 4’e ara verebilirsiniz