Silent Hill yaratıcısının yeni oyunu Slitterhead 8 Kasım’da çıkıyor

Silent Hill yaratıcısının yeni oyunu Slitterhead 8 Kasım'da çıkıyor

Silent Hill serisinin yönetmeni Keiichiro Toyama’nın yeni oyunu Slitterhead, 8 Kasım’da PC ve konsollara çıkacak. İşte tüm detaylar.

Bugün Summer Game Fest’in başlangıç ​​etkinliği sırasında yeni bir fragman yayınlandı.  Slitterhead, hacklenip kesilecek devasa, böceğe benzer düşmanlarla dolu bir üçüncü şahıs aksiyon ve korku deneyimi. Oyunca bir dedektif hikayesi yer alacak gibi görünüyor, ancak yeni fragmanın çoğu, yoğun şehir sokaklarında bir grup iri yarı canavarın yumruklanması, tekmelenmesi, dilimlenmesi, pençelenmesi ve vurulmasıyla dolu. Silent Hill yaratıcısının yeni oyunu tuhaf, ürkütücü ve inanılmaz derecede tatmin edici görünüyor.

Silent Hill yaratıcısının yeni oyunu Slitterhead 8 Kasım'da çıkıyor

Slitterhead, Toyama ve diğer Sony ustaları tarafından 2020 yılında kurulan Bokeh Studio’dan geliyor. Devil May Cry karakter tasarımcısı Tatsuya Yoshikawa, Gravity Rush baş tasarımcısı Junya Okura ve Puppeteer baş tasarımcısı Kazunobu Sato da proje üzerinde çalışıyor.

Sevilen oyun yaratıcısının yeni oyunu Slitterhead’in 8 Kasım çıkış tarihi ile oyun 8 Ekim’de Bloober Team ve Konami’den çıkacak olan Silent Hill 2 yapımına yakın bir tarihte geleek. Silent Hill yapımcısının yeni oyunu Slitterhead, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PS5, Steam ve Epic Games Store’a çıkacak. Silent Hill de fazlası ile sevilen bir oyundu dolayısı ile bu oyunun da farklı olmasını bekleyemeyiz. Bu kapsamda oyunla ilgili daha fazla detay da gelmeye devam edecektir. Aşağıdan ise fragmanı da izleyebilirsiniz.

Dragon Age: Dreadwolf’un Adı Değişti Tanıtım Tarihi Açıklandı