Sigourney Weaver Alien İçin Yeşil Işık Yaktı

alien 1

Ünlü oyuncu Sigourney Weaver, yeni bir Alien filminde Ellen Ripley rolüyle geri dönebileceğini söyledi.

Daha önce Alien defterini kapattığını söyleyen Sigourney Weaver anlaşılan kararından vazgeçti. Venedik Film Festivali’nde Yaşam Boyu Başarı dalında Altın Aslan ödülünü alan Weaver, Deadline ile bir araya gelerek geniş çaplı röportaj gerçekleştirdi. Ünlü aktris Ridley Scott’ın Alien filminde geçirdiği zamanı, Aliens’ta bir aksiyon kahramanına dönüşmesini ve David Fincher’ın yönettiği Alien 3’te yaşadığı sorunlardan bahsetti. Weaver, yeni bir Alien filminde rol alıp almayacağı sorusuna, eğer böyle bir teklif gelirse değerlendirebileceğini ama bu sıralar başka projelerle meşgul olduğunu belirtti.

Sigourney Weaver

Röportajın ilgili kısmı şu şekilde:

Deadline: James Cameron geçtiğimiz günlerde bilim kurguda kimse ölmez dedi. Ellen Ripley için beyazperdede bir gelecek var mı?

Sigourney Weaver: Benden hiç uzakta değilmiş gibi hissediyorum. Diğer yandan henüz bunu yapmalısın diyen bir senaryo da okumadım. Yani benim için o başka bir boyutta, şimdilik Alien’dan uzakta ve güvende. İzleyicilerin Ripley’nin olduğu yeni bir filme ne kadar ihtiyacı var ya da bunu gerçekten ne kadar istiyorlar açıkçası bilmiyorum. Oturup bu soruların yanıtlarını düşünmedim. Fakat gündeme gelirse değerlendirebilirim. Aslında birkaç kez bir şeyler konuşuldu. Ancak başka projelerle meşgulüm. Ripley başından geçen o kadar maceradan sonra kesinlikle dinlenmeyi hak etti.

Deadline: Yeni film Alien: Romulus hakkında ne düşünüyorsun? Filmi izledin mi? Federico Alvarez’in Ripley’nin filmde yer alması için zaman çizelgesinin uygun olmadığını söyledi. Yine de Ripley’nin filmde olmasına yönelik bir şeyler oldu mu?

Sigourney Weaver: Ripley’nin filmde yer almasına dair herhangi bir şey olmadı. Yeni filmi de izlemedim. Onlar için en iyisini diliyorum.

Ünlü oyuncu Avatar 3’ün çekimlerinin bu ay henüz tamamlandığını, dördüncü ve beşinci filmlerde yer almayı dört gözle beklediğini de söyledi.

iPhone 16 Ön Siparişleri Daha Erken Başlayacak