Avatar Devam Filmleri 48FPS Görüntüyle Çekilecek

avatar

Çoğu kişi henüz saniyede 48 kare görüntülü filmler konusunda bile emin değilken, James Cameron bir zamanlar Avatar devam filmlerini saniyede 60 kare görüntüyle çekeceğini söylemişti.

James Cameron, Avatar devam filmlerini 60FPS görüntüyle çekmeyi düşündüğünü, ama evdeki izleyicileri düşündüğü için bu fikir konusunda geri adım attığını açıkladı. Ama en sonunda 48FPS’in daha yavaş ve mantıklı olduğuna karar verdiğini, devam filmlerini bu şekilde çekeceğini söyledi.

Bilim kurgu efsanesinin, teknolojinin sınırlarını zorlayan bir şekilde yapılmaması bizi hayal kırıklığına uğratsa da en azından ilk filmdeki gibi bir görsel ziyafet yaşayacağımız kesin.

avatar

James Cameron’un senaryosunu yazıp yönettiği Avatar filmi 2009 yılında gösterime girmişti. Başrollerde Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver yer almıştı.

Avatar’ın devamı olarak üç tane film yapılması planlandı. Filmlerin devamlılık oluşturması adına aynı anda çekileceği duyurulmuştu. İlk devam filminin 25 Aralık 2016’da, ikincisinin Aralık 2017 ve üçüncüsünün 2018′de gösterime girmesi planlanıyor. 

Casusluk Yazılımı Regin GSM Şebekelerine Bulaştı