Shiba Inu tekrardan coştu! İşte kritik seviyeler

Kripto para piyasasında son dönemin en hareketli coini şüphesiz Shiba Inu diyebiliriz. Kısa süre önce önemli bir yükseliş gerçekleştiren SHIB, tekrardan ralliye başladı.

Shiba Inu tekrardan coştu! İşte kritik seviyeler. Elon Musk’un desteklediği Doge coin’e rakip olarak geliştirilen Shiba Inu adeta ikinci baharını yaşıyor. SHIB ilk olarak Gate.io’da listelenmişti. Sonrasında Binance tarafından alınan kararla bu coin Binance.com üzerinde de listelendi. Bu listelenme ile birlikte coinin fiyatı 0.000037 ye kadar yükselmişti. Yani önemli bir rekora imza atmıştı.

Mayıs ayında yaşanan bu zirve sonrasında düşüş başladı. Engellenemez düşüşün arifesinde Shiba adeta kabuğuna çekildi. 0.000007 seviyelerine kadar gerileyen Shiba Inu geçtiğimiz ay tekrardan hareketlendi ve bir sıfır atarak 0.00001’e yükseldi.

Shiba Inu tekrardan coştu

Shiba Inu tekrardan coştu! İşte kritik seviyeler

Yine de bu yükseliş çok uzun soluklu olmadı. Kısa bir rallinin ardından aynı seviyelerde dolaşan Shiba Inu, özellikle Ekim ayında muazzam bir sıçrama gerçekleştirdi. Bu sıçrama ile birlikte hızlı bir şekilde 0.00002 dolar seviyesini aşan Shiba tekrardan duruldu. Bu durulma ne kadar devam edecek diye sorgularken yeni bir ralli başladı ve Shiba Inu 0.000038 dolar seviyelerine kadar tırmandı.

Yükselişin ne kadar devam edeceği şimdilik bilinmiyor. Fakat son bir haftada SHIB’in yüzde 50 değer kazandığı da bir gerçek. Elbette dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Discord, EA uygulaması ile birleşiyor!