Discord, EA uygulaması ile birleşiyor!

Discord, EA uygulaması ile birleşiyor!

Bir süredir Discord, Rich Presence adlı bir özellik sunuyor. Bu özellik geliştiricilerin oyunlarını Discord’a bağlamak ve sohbet uygulamasından oyuna girmeyi kolaylaştırmak için kullanabilecekleri bir API. Şirket şimdi bu özelliği bir tık ileri taşıyor. İşte detaylar.

Çoğunlukla stüdyoların bireysel oyunlara entegrasyonu eklediğini gördük, ancak şimdi EA bunu başlatıcı düzeyinde yapıyor. Bugünden itibaren EA uygulaması, Discord hesabınızı bağlamanıza izin verecek. İkisini birbirine bağladığınızda, Discord kişileriniz yalnızca EA uygulaması aracılığıyla oynadığınız oyunu görmekle kalmayacak, aynı zamanda ne kadar süredir oynadığınızı ve şu anda içinde bulunduğunuz belirli oyun modunu da bilecekler. Ayrıca, farklı bir şey oynamak için grup oluşturmaya hazır olup olmadığınızı da görüntüleyebilecekler. EA uygulamasındaki ayarlar menüsüne gidip ardından “Hesabım”ı ve ardından “Bağlı hesaplar”ı tıklayarak hesaplarınızı bağlayabilirsiniz.

Discord, EA uygulaması ile birleşiyor!

Özellikle korona virüs döneminde insanlar sosyalleşmek için farklı araçlar kullandılar. Discord da bu bağlamda öne çıkan bir uygulamaydı diyebiliriz. İnsanlar birlikte oyun oynama deneyimini platform üzerinden deneyimlediler. Şirket platformun bu sosyalleşme özelliğini bir tık daha ileri taşımaya kararlı. EA uygulaması ile birleştiğinde oyun oynama deneyimi arkadaşlarla birlikte yapıla bir deneyim gibi hissettirecektir. Online oyun oynayan kişilerin özellikle kullandığı platform son dönemlerde eskiye kıyasla daha fazla kullanılır hale geldi. Bu nedenle eklenen her özellik platformun populerliğini artıracaktır diyebiliriz.

Google, cihazlarını iş için kullanan Android sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak