Shiba Inu balinası satış yapınca SHIB çöktü

Shiba Inu tekrardan gaza geldi

Son günlerin en çok konuşulan coinlerinden birisi de şüphesiz Shiba Inu. Geçtiğimiz günlerde SHIB büyük bir satış yedi. İşte konu ile ilgili detaylar.

Shiba Inu balinası satış yapınca SHIB çöktü. Kripto para sektörünü az çok takip edenler son günlerde Shiba Inu ismini mutlaka duymuşlardır. Normal şartlarda Shiba Inu, Dogecoin’e alternatif olarak kripto para piyasasında işlem görmeye başlamıştı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında hayli popüler olan SHIB, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’den büyük bir darbe yemiş ve çöküşe geçmişti. Eylül ayı sonlarına doğru büyük bir sıçrama gerçekleştiren SHIB değerini 5’e hatta 6’ya katladı. Fakat sonrasında işler pek de yolunda gitmemeye başladı.

Shiba Inu balinası satış yapınca SHIB çöktü

Shiba Inu balinası satış yapınca SHIB çöktü

Uzun süredir hareketsiz olan bir Shiba Inu balinası yüklü miktarda satış gerçekleştirdi. Bu satışın ardından SHIB fiyatı hızlı bir şekilde düştü. Dahası bu büyük satış sonrasında yaşanan düşüşle birlikte panik satışları da başladı.

SHIB fiyatı satış baskısının etkisiyle daha da düştü. Nitekim düşmeye de devam ediyor. Bu düşüşü alım fırsatı olarak görenler sayesinde SHIB fiyatı biraz toparlanmayı başardı. Fakat eski güçlü görüntüsüne ne zaman dönecek bunu zaman gösterecek. Bu arada yine dip not olarak anımsatmakta yarar var. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla kendi yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız daha doğru olabilir.

iPhone fiyatlarına zam gelebilir!