iPhone fiyatlarına zam gelebilir!

Kamera teknolojisi yeniden

Döviz kurlarında yaşanan artış sonrasında iPhone fiyatlarına zam geleceği iddia edildi. Peki zam ne zaman geliyor? İşte bu konu hakkındaki tüm detaylar.

iPhone fiyatlarına zam gelebilir! Akıllı telefon pazarındaki öncü isimlerden biri olan Apple yeni iPhone modellerini geçtiğimiz Eylül ayında tanıttı. Türkiye de dahil olmak üzere pek çok pazarda satışa sunulan iPhone 13 modelleri adeta yok sattı. Elbette bunda yaşanan çip krizinin de büyük bir etkisinin bulunduğunu söyleyebiliriz.

Keza çip krizi nedeniyle iPhone üretiminin yavaşladığı biliniyor. Hal böyle olunca Apple bazı pazarlara stok yetiştirmekte zorlanıyor. Garip olsa da bu pazarlar arasında Türkiye’nin de bulunduğunu belirtelim.

iPhone fiyatlarına zam gelebilir

iPhone fiyatlarına zam gelebilir!

Hali hazırda iPhone 13 satın almak için bir teknoloji mağazasına giderseniz alamazsınız. Çünkü stok yok. İşte fitilin ateşlendiği nokta da tam olarak bu kısım. İddialara göre Apple yeni stoklarla birlikte iPhone modellerinin fiyatlarını da yükseltmeyi planlıyor. Yani önümüzdeki ay yenilenecek olan stoklarla birlikte iPhone fiyatları da zamlanmış olacak.

Peki bu zamlardan etkilenmeden iPhone almak mümkün mü? Evet mümkün. Hali hazırda Apple Store’a gidip iPhone kaydı yaparsanız bir ay sonra şimdiki fiyat üzerinden yeni iPhone modeline kavuşmuş olacaksınız.

Aksi takdirde söylentiler doğruysa, stokları beklemeniz durumunda zamlı fiyatlar üzerinden alım yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Tabi ki tekrardan belirtelim. Bu sadece bir söylenti. Belki de Apple telefon fiyatlarını arttırmaz.

Reyting rekorları kıran diziden şok karar