İki yeni kriptopara ekledi: Numeraire ve Floki

FLOKI

BtcTurk Kripto’da Numeraire (NMR) ve FLOKI ( floki ) listelendi. Böylece 104 kriptoparaya ulaştı.

 Veri bilimi alanında merkeziyetsizliği ve geliştiricilerin birbirleriyle makine öğrenimi tahmin modelleri oluşturma konusunda rekabet etmelerini amaçlayan Numeraire platformu, 2015 yılının sonlarında Richard Craib tarafından kurulmuştur. Numerai; kriptografi, makine öğrenimi, yapay zekâ, veri bilimini içeren çoklu bir sistemdir. Risk koruma fonu tarafından oluşturulan ilk kriptopara birimi olan Numeraire’nin token’ı NMR’dir. Numerai Turnuvası’nda başarılı performanslarda bulunan veri bilimciler NMR ile ödüllendirilir. Numerai Turnuvası, veri bilimcilerinin haftalık olarak finans tahmininde bulundukları rekabetçi bir yarışmadır. NMR’nin madenciliği yapılmamaktadır ve maksimum arzı 11,000,000 adet ile sınırlandırılmıştır.

FLOKI

Kullanıcılar oyun oynarken FLOKI kazanabiliyor

Adını Viking karakterinden alan bu kriptopara birimi , FlokiInu topluluğu tarafından yönetilen merkeziyetsiz bir projedir ve topluluğunun çıkarlarını temsil eden çekirdek bir ekibe sahiptir. FlokiInu ağının en önemli projelerinden biri “Valhalla” isimli Play to Earn sistemiyle çalışan metaverse oyunudur. Kullanıcılar, Valhalla oynarken  token kazanabilmektedir. FLOKI; B, PetaByte Capital, Saber ve MrBrown Whale isimli gruplar tarafından oluşturulmuştur ve madenciliği yapılmamaktadır.  FlokiInu ekosisteminin yerel para birimi olarak kullanılmaktadır ve  toplam arzı 10.000.000.000.000 adet ile sınırlandırılmıştır.

BtcTurk Kripto’da listelenen 104 kriptopara birimi

Bitcoin’in (BTC) yanı sıra BtcTurk Kripto’da yer alan kriptopara birimleri: Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), Eos (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI).

Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC), Solana (SOL), Stacks (STX), Axie Infinity (AXS), Shiba Inu (SHIB), Loopring (LRC), Fantom (FTM), Universal Market Access (UMA), Storj (STORJ), Polymath (POLY), Fetch.ai (FET), The Sandbox’ı (SAND), Amp (AMP), Audius (AUDIO), Spell Token (SPELL), Terra (LUNA), ApeCoin (APE), Bancor (BNT), Curve DAO (CRV), Quant (QNT), Golem (GLM) ve SKALE Network (SKL), Algorand (ALGO).

PAX Gold, Ethereum Name Service (ENS) ve Immutable X (IMX), Render Token (RNDR), PlayDapp (PLA), Livepeer (LPT), Ethereum iExec RLC (RLC), Civic (CVC), Ethereum Classic (ETC), Holo (HOT), Aptos (APT), Flow (FLOW), Cartesi (CTSI), Chain (XCN), Mask Network (MASK), API3 (API3), Band Protocol (BAND), Flare (FLR), Threshold (T), Arbitrum (ARB), Ocean Protocol (OCEAN), SingularityNET (AGIX), Blur (BLUR), Injective (INJ), Aragon (ANT), Origin (OGN), Radicle (RAD), Arpa (ARPA), Lido DAO (LDO), SushiSwap (SUSHI), MAGIC (MAGIC), Pepe (PEPE), JasmyCoin (JASMY), 0x Protocol (ZRX), Numeraire (NMR), FLOKI (FLOKI).

Panasonic Toughbook FZ 40 inceleme: Zorlu şartlar için tasarlandı!