Poco M4 Pro’nun tasarım ve özellikleri sızdırıldı

poco m3 pro 5g

Xiaomi’nin yan markalarından biri olan Poco orta segmentteki yeni modeli için geri sayıma geçti. İşte Konu ile ilgili tüm detaylar.

Poco M4 Pro’nun tasarım ve özellikleri sızdırıldı. Bir süredir ülkemizde de kurumsal olarak hizmet veren Poco yeni nesil orta segment cihazları için harekete geçmiş durumda. Önümüzdeki süreçte Poco’nun M4 Pro modelini tanıtması bekleniyor. Bu modelin tasarım ve özellikleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.

Poco M4 Pro’nun özellik ve tasarım detayları geçtiğimiz günlerde netleşti. Sızdırılan bilgilere göre Poco’nun yeni cihazı aslında Redmi Note 11 ile birebir aynı.

Teknoloji sektörünü az çok takip edenlerin de bildiği üzere Xiaomi farklı bölgelerde farklı isimler kullanıyor. Dolayısıyla Çin’de Redmi Note 11 ismiyle satışa çıkan bir modelin Türkiye’ye ya da başka bir ülkede farklı bir isimle satışa sunulması çok da şaşırtıcı değil.

poco m3 pro 5g

Poco M4 Pro’nun tasarım ve özellikleri sızdırıldı

Yeni Poco modeli hem görünüş, hem de özellikleri itibariyle Note 11 kopyası diyebiliriz. Peki bu telefon Türkiye’de satışa çıkacak mı? Hemen bu konuya bir açıklık getirelim. Şayet Xiaomi ülkemizde Redmi Note 11’i satışa sunarsa Poco M4 Pro’yu satmayacaktır.

Ya da Poco M4 Pro satışa çıkarsa Redmi Note 11 gelmeyecektir. Zaten birebir aynı iki modelin farklı isimlerle satışa sunulmasının da bir mantığı yok.

Bu arada söz konusu Türkiye olduğunda Redmi Note serisinin Poco M serisine nazaran daha popüler olduğunu da hatırlatmamız gerekiyor.

iPhone 13 stokları da tükendi!