Sherlock Holmes:The Devil’s Daughter’da Yeni Yüzler

The Devils Daughter

Sherlock Holmes:The Devil’s Daughter, önceki oyunlardaki Sherlock Holmes ve Doktor Watson tasarımlarını tepeden tırnağa yeniliyor.

Artık yaşlı, hantal hatta biraz da ürkütücü Watson yok. Frogware’in otoritelerden tam puan alan ve bizim düşüncemize de göre de son yılların en iyi adventure serisi olan Sherlock Holmes serisinde, seriyi harika yapan faktörler aynen kalırken, karakterlerimiz gençleşip, dinamikleşiyor. Belki de buna Benedict Cumberbatch veya Robert Downey Junior ve Jude Law etkisi diyebiliriz.

Sherlock Holmes:The Devil's Daughter

Dinamik ikili, Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter’da, 27 Mayıs’ta yeniden ürkütücü bir davaya adım atıyor.

Sherlock Holmes vs Jack The Ripper, serinin en başarılısı Crimes and Punishments ve Cthulhu mitosundan uyarlanan Sherlock Holmes: Awakened, daha önce de vurguladığımız gibi harikulade yapımlardı. Ancak bazı handikaplar da yok değildi: Hayranlıkla okuduğumuz kitaplara belki de çok sadık kalmış ve özellikle Watson silik bir karakter olmuştu. 1900’lü yılların başlarına sadık kalmak iyi ancak, biraz yenilikçiden kimseye zarar gelmez.

The Devil’s Daughter’da, Crimes and Punishments’ın gri temasına sadık kalınacak ve öykü, söz konusu oyunun bıraktığı yerden devam edecek.

Araya nispeten daha fazla aksiyonun serpiştirileceği oyun, PS4, Xbox One ve PC platformları için 27 Mayıs’ta sahne alacak.