Sherlock Holmes dizisi hakkında çok önemli detaylar ortaya çıktı

Sherlock Holmes dizisi

Herkesi ekrana kilitlemeyi başaran Sherlock Holmes dizisi hakkında oldukça önemli detaylar ortaya çıkmaya başladı. Dizinin yeni sezonu gelecek mi?

Bir dönem ilk bölümüyle bile çok büyük ses getirmeyi başaran Sherlock Holmes dizisi, her yeni bölümde başka bir heyecan yarattı. 2010 yılından bu yana devam eden efsane dizi ne yazık ki fazla ilerleyemedi. Bazen aylarca bazen ise yıllarca ara vermek zorunda kalan dizi hakkında yeni bazı detaylar geldi.

Sherlock dizisinin yazarı Mark Gatiss yeni sezonu ne zaman çekileceği ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Onun açıklamalarına dizinin hem yazarı hem de yürütücü yapımcısı Steven Moffat da bazı eklemeler de bulundu.

Sherlock Holmes çekimleri oyunculara bağlı

Mark Gatiss Özellikle bu dizi üzerinde yoğunlaşmaya çalışıyor. Ancak bu seferki bölümde duygusuz bir makine yerine insani yönlere odaklanılacak. Böylece dizinin başkarakteri duygusal anlamda da seyircilere keyifli vakitler yaşatacak.

Sherlock Holmes dizisi

Bu diziyi izleyenler Sherlock Holmes karakterinin ne kadar duygudan uzak olduğunu bilir. Adeta bir makine gibi çalışan bu karakter, sürekli ilginç suçları çözmeye çalışıyordu. İzleyiciler tarafından çok beğenilince diğer bölümlerinin ne zaman çekileceği sorulmaya başlandı. Senarist tarafından yapılan açıklamalara göre, bunun daha çok başrollere bağlı olduğu söylendi.

Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman gibi iki yetenekli usta oyuncuya sahip olan dizi, ne yazık ki oyuncuların vakit bulamaması nedeniyle çekilemiyor. Hatta hem senarist hem de yönetmen bu ikiliyi bir araya getirmenin en zorlu kısım olduğunu söyledi. Birçok farklı projede yer almaları onların Sherlock Holmes dizisi çekmesini engelliyor.

Marvel sinematik evreni gibi bir çok projede yer alan bu isimlerin vakit bulması halinde Sherlock Holmes dizisinin devamı gelebilir.