Sherlock Holmes 3 Türkiye vizyon tarihi belli oldu

sherlock holmes

Marvel macerası sona eren Robert Downey Jr. bir kez daha Sherlock Holmes kılığına bürünmeye hazırlanıyor. Serinin devam filmi Sherlock Holmes 3 kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor.

Bilindiği üzere Iron Man karakteriyle zihinlere kazınan Robert Downey Jr.’ın Marvel ile imzaladığı anlaşma 2018 itibariyle sona eriyor.

Şu reddeden sonra yeni bir Iron Man filmi gelmeyeceğini biliyoruz. En azından gelecekse de bu devam filmi niteliğinde olmayacak. Keza Marvel yetkilileri, bir süper kahraman için 3’ten fazla solo film çekmeyi doğru bulmadıklarını belirtmişlerdi.

Muhtemelen Robert Downey Jr.’ın Marvel macerası önümüzdeki yıl Mayıs ayında vizyona girecek olan yeni Avengers filmi ile son bulacaktır. Zira ünlü aktör de planlarını buna göre yapıyor gibi görünüyor.

Şimdiye kadar Marvel filmleri yüzünden Sherlock Holmes serisine ara veren Downy Jr. sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte, serinin devam filmi için kolları sıvadı.

İşte Sherlock Holmes 3’ün vizyon tarihi!

Sherlock Holmes 3 için tekrardan kamera karşısına geçecek olan aktör şu aralar yeni rolü için adaptasyon sürecinde. Yapımcı ekip filmin kadrosunu ve senaryosunu tamamlamaya fazlasıyla yaklaşmış durumda.

Ortaya çıkan son detaylara göre, Dr. Watson da Sherlock Holmes 3 ile tekrardan sinema severlerin karşısına çıkacak. Bu karakteri ilk iki filmde olduğu gibi üçüncü filmde de Jude Law canlandıracak.

Öte yandan Box Office Türkiye’de yer alan bir habere göre, Sherlock Holmes 3 ülkemizde 1 Ocak 2021 tarihinde vizyona girecek. Filmin ABD’deki gösterim tarihi ise 25 Aralık 2020 olarak lanse edilmişti.

Robin Hood için yeni fragman yayınlandı