She-Hulk dizisi için başrol oyuncusu belirlendi

marvel ultimate alliance

Marvel sinematik evrenine yeni dahil olması beklenen She-Hulk’ı kimin canlandıracağı netleşti. İşte She-Hulk dizisi ile ilgili detaylar.

Marvel sinematik evreni 4. fazı ile devam edecek. Yeni fazın ilk filmi Black Widow olacak. Fakat bu fazda filmler kadar diziler de hayli önemli bir yere sahip. Çünkü Disney+ üzerinden yayınlanacak olan diziler de sinematik evrenle doğrudan doğruya ilişkili olacak. Nitekim bu dizilerden bir tanesi de She-Hulk.

Zaten Disney çok önceden She-Hulk dizisinin geleceğini açıklamıştı. Fakat dizinin kadrosuna dair en ufak bir ipucu yoktu. Şimdilerde bu detaylar da netleşmeye başladı.

Kısa bir süre önce dizinin yönetmenliğini Kat Coiro’nun yapacağı açıklanmıştı. Yönetmenin ardından dizide She-Hulk karakterine hayat verecek olan isim de belli oldu.

She-Hulk dizisi ile ilgili yeni detaylar

Daha önce Orphan Black ve Stronger gibi dizilerde rol almış olan Tatiana Maslany, Marvel sinematik evrenindeki yeni isim olacak.

she-hulk dizisi

Maslany’nin nasıl bir performans sergileyeceği şimdilik merak konusu. Bu arada dizinin çekimlerinin Şubat 2021’de başlaması planlanıyor. Elbette koronavirüs sürecinden ötürü biraz sıkıntılar yaşanabilir. Çünkü şuanda pek çok dizi de iptal aşamasına gelmiş durumda.

Dolayısıyla She-Hulk’un zamanında vizyona girip girmeyeceği şimdilik netleşmiş değil. Daha da önemlisi dizinin senaryo aşamasının ne alemde olduğunu da kimse bilmiyor. Muhtemelen Disney kendisine sağlam bir yol haritası çizmiştir. Yine de herşeyi zaman gösterecek.

The Batman filmi için çekimler tekrar başladı