Shazam! için yeni tanıtım videosu

maxresdefault 29

DC sinematik evreninin yeni halkası olan Shazam! için bir tanıtım videosu daha yayınlandı. İşte yayınlanan son tanıtım videosu.

Şu aralar DC’de işler yolunda gidiyor diyebiliriz. Justice League ile büyük bir hüsran yaşayan DC, Aquaman ile beklemediği bir başarı yakalamıştı. DC sinematik evreninin en çok izlenen filmi olan Aquaman, şu aralar 1.1 milyar dolar hasılatı zorluyor. Bu Dark Knight filmlerinden bu yana DC’nin ulaştığı en büyük hasılat.

DC sinematik evreni devam edecek mi şimdilik bilinmiyor. Fakat yeni DC karakterleri beyaz perdede boy göstermeye devam edecek. Bunlardan birisi de Shazam!

Shazam! için eğlenceli tanıtım videosu

Shazam! için ilk tanıtım videosu 2018’in sonlarına doğru yayınlanmıştı. 14 yaşındaki Billy Batson’ın hikayesine odaklanacak olan yapım 5 Nisan’da vizyona girecek.

Kadrosunda Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel, Jack Dylan Grazer ve Michelle Borth gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise David F. Sandberg oturuyor.

Film için yayınlanan yeni tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Yayınlanan kısa tanıtım videosunda bir kez daha filmin oldukça eğlenceli geçeceğini anlayabiliyoruz. En azından DC üzerindeki o ölü  toprağını atmış görünüyor. Tüm filmlerini Gotham’ın karanlık atmosferiyle boğmaktan vazgeçen DC, bu kararın meyvelerini Aquaman ile toplamaya başlamıştı.

Muhtemelen Shazam!’ın eğlenceli yapısı seyirciyi bir kez daha sinema salonlarına çekecektir. Elbette Aquaman’deki gibi bir başarı gelir mi? İşte orası biraz muamma.

Glass ilk haftasında zirveye yerleşti