Shazam 2 için ilk teaser yayınlandı

shazam

DC’nin beyaz perdeye aktardığı son karakterlerden biri olan Shazam’ın devam filmi geliyor. İşte Shazam 2 hakkındaki ilk detaylar.

DC’nin fantastik karakterlerinden biri olan Shazam ilk kez 2019 yılında beyaz perdede boy göstermişti. Film DC’nin şekillendirmeye çalıştığı sinematik evrenden kısmen bağımsız bir yapıdaydı. Genel itibariyle gişede DC’nin beklentilerini karşılayan Shazam’ın devam filminin geleceği zaten daha önceden kesinleşmişti.

DC tarafından daha önce yapılan açıklamada Shazam’ın devam filminin 2022’nin sonlarına doğru vizyona gireceği açıklanmıştı. Hali hazırda filmin çekimlerine başlanmış değil. Fakat yine de devam filmi için ilk teaser geçtiğimiz günlerde paylaşıldı.

 

Shazam 2 için ilk video geldi!

Shazam’ın devam filmini David F. Sandberg’in yöneteceği daha önceden açıklanmıştı. Sandberg, DC FanDome etkinliğinin yaklaşması nedeniyle kısa bir video paylaştı. Geçtiğimiz gün Shazam’ın devam filmi için düzenlenecek olan panelin 23 Ağustos’ta start alacağı açıklanmıştı. Panele yaklaşık olarak 1 hafta kala filmin yönetmeninden ilk somut paylaşım geldi. Dilerseniz bu paylaşıma aşağıdan göz atabilirsiniz.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Shazam 2 koronavirüs salgını nedeniyle bir ertelenmeye maruz kalmazsa 4 Kasım 2022’de seyirciyle buluşacak. Muhtemelen o tarihe kadar bu salgın illetinden kurtulmuş oluruz. Dolayısıyla Shazam’ın devam filmi de herhangi bir gecikme yaşamaz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. DC şu aralar Shazam’ın baş düşmanı Black Adam’ın filmi üzerinde de çalışıyor. bu filmin başrolünde ise Dwayne Johnson yer alıyor.

Aquaman 2 filmi ile ilgili ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı