Fortnite Son Gülen İyi Güler duyuruldu

Fortnite

Epic Games Fortnite için yeni bir paket daha duyurdu. İşte Fortnite Son Gülen İyi Güler paketi ile ilgili detaylar.

Son dönemde Epic Games’in adını hayli sık bir şekilde duyar olduk. Bu durumun temel sebebi ise Epic Games’in Fortnite yüzünden Apple ve Google ile mahkemelik olması.

Bilindiği üzere Epic Games, Fortnite’ın mobil versiyonu için App Store ve Google Play harici yeni bir ödeme sistemini kullanıma sunmuştu. Bu olay sonrası hem Google, hem de Apple Fortnite’ı uygulama mağazasından kaldırdı.

Hal böyle olunca Epic Games de soluğu mahkemede aldı. Şimdilik sürecin nereye varacağı belli değil. Lakin kazanan Epic Games olursa, mobil oyun kanadında tüm taşlar yerinden oynayacaktır.

epic games

Fortnite Son Gülen İyi Güler paketi geliyor

Mobil tarafta işler mahkeme aşamasında olmasına karşın Epic Games PC ve konsollar için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Zira yeni gelecek olan paket de bu çalışmaların bir ürünü.

Epic Games 17 Kasım’da Son Gülen İyi Güler paketini yayınlayacağını açıkladı. Paket içerisinde 1.000 V-Papel, üç kostüm (The Joker, Poison Ivy, Midas Rex), üç sırt süsü (Laugh Riot, Back Bloom, Midas Crest), dört kazma (Bad Joke, The Joker’s Revenge, Ivy Axe, Kingmaker) ve Kartını Seç ifadesi bulunacak.

Paket hem kutulu, hem de dijital olarak satışa çıkacak. Son Gülen İyi Güler içeriğinin fiyatı ise 29.99 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Epic Games’e Facebook’tan destek