Shakira klibinde eski sevgilisine gönderme yaptı

Shakira klibinde şaşırtan detay

Shakira geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi ile yaşadıklarıyla gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı şimdi klibinde eski sevgilisinin kovduğu birini oynattı. İşte tüm detaylar.

Shakira en yeni müzik videosunda eski sevgilisi Gerard Piqué için bir sürpriz hazırladı. Eski sevgilisinin çocuklarının uzun süredir dadısı olan hizmetçi kadın ünlü şarkıcının klibinde yer aldı. Yaşanan şeylerden sonra görünen o ki ünlü şarkıcı hala eski sevgilisi ile yaşananları unutamamış. 2011’in başından beri birlikte olan Kolombiyalı pop yıldızı (46) ve eski İspanyol futbolcu Piqué (36), kendisini aldattığı yönündeki söylentiler üzerine Haziran 2022’de ayrılacaklarını açıklamıştı.

Shakira klibinde şaşırtan detay

Eski çift, ayrılıklarının nedenini hiçbir zaman doğrulamamış olsa da Shakira, sosyal medyada ve müziğinde eski sevgilisine birkaç kez gönderme yaptı.

Grammy ödüllü sanatçı, “El Jefe” adlı şarkısı için 20 Eylül Çarşamba günü yayınlanan en yeni müzik videosunda bir kez daha Piqué’yi hedef alıyor gibi göründü. Şarkının sonuna doğru kamera, Piqué’nin kovduğu iddia edilen dadı Lili Melgar’ın yüzüne yaklaşıyor. Her şarkısında bir şekilde eski sevgilisine gönderme yapan ünlü şarkıcı son seferde de kovulan hizmetçiyi oynatarak bir sürpriz daha yaptı. Birbirini çok seven çift haziran 2022’de Shakira tarafından yapılan bir açıklama ile ayrıldıklarını duyurdu: “Ayrıldığımızı onaylamaktan üzüntü duyuyoruz. En büyük önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı göstermenizi rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

Eski çiftin 10 yaşındaki Milan ve sekiz yaşındaki Sasha adında iki oğlu var. Piqué şu anda, Shakira’dan ayrıldıktan sadece üç ay sonra, Ağustos 2022’de ilk kez birlikte görüldüğü 23 yaşındaki Halkla İlişkiler öğrencisi Clara Chia Marti ile çıkıyor.

Amazon Prime Video’da reklamlı paket standart haline geliyor