Apple ortağı nihayet iPhone kullanmaya başladı

apple ortağı

Dünyanın en ünlü yatırımcılarından ve en zengin insanlarından Warren Buffett aynı zamanda sahip olduğu büyük hacimli hisseler nedeniyle Apple ortağı olarak da tanınıyor. Peki sizce bu ünlü iş adamı yıllardı hangi telefonu kullanıyordu? Cevabınız Apple ise çok yanılıyorsunuz.

Ancak Apple’ın önemli hissedarları arasında yer alan Buffett’in bugüne kadar eski model bir katlanır telefon kullanması dikkat çekiyordu.

Apple ortağı Warren Buffet Samsung kullanmayı bıraktı

Apple’ın %5.6 hissesine sahip olan Buffett’in bugüne kadar kullandığı Apple’ın en büyük rakibi Samsung’un eski model kapaklı Haven modeli telefonu, kısa süre önce bozuldu.

Bunun üzerine bir iPhone 11 modeli kullanmaya başla Buffett de artık iPhone kullanıcısı oldu.”Eski telefonum tamamen gitti,” yorumunu yapan Buffett, 100 milyar dolara yaklaşan mal varlığına rağmen yeni iPhone 11’i satın almadığını da vurguladı. Buffett, eski telefonu bozulunca, hediye olarak gelen ve hiç kullanmadığı iPhone 11’lerden birinin kutusunu açtığının altını çizdi. Bu iPhone 11’lerden birinin ise Apple’ın CEO’su Tim Cook tarafından gönderildiği biliniyor.

Ancak Buffett tüm ısrarlara rağmen bugüne kadar eski telefonundan vazgeçmeyi reddetmişti. Ünlü iş adamının Samsung telefonunun bozulma haberinin Apple yönetim kurulunda büyük bir sevinçle karşılanmış olabileceği de tahmin ediliyor. Tim Cook 2018 yılında televizyona verdiği bir röportajda Buffett’in evine şahsen gittiğini ve iPhone kullanmaya razı etmeye çalıştığını anlatmıştı.

Resident Evil 3 için yeni görseller yayınlandı!

Öte yandan ünlü borsacı Buffett’in hisse senedi piyasasını anlık olarak takip etmek için iPad kullandığı biliniyor. Warren Buffett’in yeni iPhone’nunu “uygulama” açmak için değil, sadece sesli görüşmeler yapmak için kullanması bekleniyor.

apple ortağı