Instagram’ın kraliçesi Selena Gomez, ‘silindi’

go2

Belki de ilk aşklar hiç unutulmuyordur. Uzun süre sonra Selana Gomez ile Justin Bieber birlikte görüntülendi. Bu buluşmanın sebebi ise henüz meçhul.

25 yaşındaki Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Selena Marie Gomez, 130 milyon takipçisiyle Instagram’ın zirvesinde yer alıyor. Her paylaştığı fotoğrafı milyonlarca kez beğeni alan Gomez, son yaşanan gelişmeler doğrultusunda hayranlarını şaşırttı denebilir. Gomez, bir süredir sahne adı The Weeknd olan Kanadalı şarkıcı Abel Makkonen ile birlikteydi, fakat son günlerde de “ayrıldılar” dedikoduları yayılmıştı. The Weeknd’in yaptığı bir hamle, ayrılık iddialarını da doğrulamış oldu. Makkonen, Selena Gomez’i Instagram da dahil tüm sosyal medya hesaplarından sildi, fotoğraflar da dahil olmak üzere. İlginç olan ise, Gomez’in hala birlikte çekildikleri bazı fotoğrafları Instagram hesabında tutuyor olması.

Instagram'ın kraliçesi Selena Gomez, 'silindi'

Öte yandan ikili hakkında başka haberler de var. The Weeknd, bir süre önce 21 yaşındaki model Jovanna Ventura ile bir gece kulübünden çıkarken görülmüştü. Gomez ise, eski sevgilisi Justin Bieber’la tekrar bir araya geldi ve hatta Şükran Günü’nü birlikte geçirdi. İkilinin hayranları ise bundan sonraki süreçte nelerin olacağını merakla bekliyor.

Bu arada, 130 milyon takipçisi olan birini kendi takip listenizden çıkarıyor olmak ilginçtir herhalde…

Trump’ın Twitter hesabını silen Türk çıktı: Bahtiyar Duysak