Netflix yeni filmi ile rekor kırdı: “Gelmiş geçmiş en iyi film”

Squid Game The Challenge Oyuncusundan Şaşırtan Açıklama

İzleyiciler, Netflix tarafından yayınlanan yeni  filmi İlk Görüşte Aşk’ı hizmetin ‘şimdiye kadarki en iyi filmi’ olarak nitelendirdi. İşte tüm detaylar.

Eski EastEnders oyuncusu Ben Hardy’nin (32) başrolünde yer aldığı Amerikalı romantik komedi, New York’tan Londra’ya giden bir uçakta tanışan ve gümrükte bağlantılarını kaybeden bir çiftin, kader onları tekrar bir araya getirmesini konu alıyor. Vanessa Caswill’in yönettiği film, eleştirmenlerden orta düzeyde eleştiriler almasına rağmen Rotten Tomatoes’da %81 gibi etkileyici bir puan almayı başardı. Bir izleyici şöyle yazdı: ‘Netflix’teki bu İlk Görüşte Aşk filmi, sonsuza kadar çıkan en iyi romantik komedilerden biri’. Bir başkası ise ‘Uzun zamandır izlediğim en iyi Rom-Com’u bitirdim. Netflix’teki “İlk Görüşte Aşk” çok keyifli bir yapım” ifadelerini kullandı.

Netflix yeni filmi ile rekor kırdı: "Gelmiş geçmiş en iyi film"

Bir başka izleyici ise: ‘Netflix’teki ilk görüşte aşk muhtemelen son zamanlarda çıkan en iyi romantik komedilerden biri” dedi. Son zamanlarda yayın akışı devi bir çok yeni yapım sundu ancak bu yapımlar içersinde bir romantik komedinin çok fazla sevilmesi ilginç bir detay diyebiliriz.

Başka bir izleyici şu yorumu yaptı: ‘İlk Görüşte Aşk muhtemelen Netflix’in şimdiye kadar yaptığı en iyi film. Mükemmel oyuncu kadrosu, fantastik yazım, güzel görüntü yönetmenliği. Bravo’. Klasik İngiliz komedi şovu 29 Eylül’de tamamen kaldırılacak ve hayranların izlemesi gereken son gün 28 Eylül olacak. İzlemeniz için kısa süreli bir vaktiniz var diyebiliriz.

Amazon Prime Video’da reklamlı paket standart haline geliyor