Sevişme sahneleri olay oldu! Oğuzhan Koç’un suçu ne?

diba 1

Disney+ platformu üzerinden yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisi, sevişme sahneleri ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Sevişme sahneleri olay oldu! Oğuzhan Koç’un suçu ne? Ülkemizde faaliyet gösteren Netflix, BluTV, Exxen gibi platformların yanına Disney+ da eklendi. Hiç şüphesiz ki bu durum, rekabeti arttıracak ve karşımıza daha kaliteli yapımların çıkmasını sağlayacaktır. Bunun için çalışmalarını sürdüren Disney+ da, Dünyayla Benim Aramda dizisi ile gündeme gelmeyi başarıyor. Dizinin bu kadar haber olmasının sebebi ise çok fazla izlenmesi ya da ilginç bir konusu olması falan değil.

diba 1

Sevişme sahneleri olay oldu! Oğuzhan Koç’un suçu ne?

Dizinin hemen her bölümünde birbirinden erotik sevişmesi sahneleri ortaya çıkıyor. Dünyayla Benim Aramda, yayınlanan son bölümüyle de bu konuda gündeme gelmeyi başardı. Dizideki İlkin karakteri, (Demet Özdemir) hayatına sağlıklı yaşam koçu olarak giren karakter (Metin Akdülger) ile yakınlaştı. Buram buram erotizm kokan bu sevişme sahneleri, sosyal medyanın gündemine otururken eleştirileri de beraberinde getirdi.

diba 2

Eleştirilerin odağındaki isim ise Demet Özdemir oldu. Kimileri henüz Oğuzhan Koç ile yeni dünya evine giren güzel oyuncunun bu tarz sahnelerin içerisinde yer almasını yadırgarken, kimileri ise Demet Özdemir’in sadece işini yaptığını ileri sürdü.

diba

Disney+ platformunda şimdiye kadar 6 bölümü yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisi, ünlü sevgilisini elinde tutmaya çalışan bir kadının ilginç hikayesini konu alıyor. Dizide Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Zerrin Tekindor gibi isimler de rol alıyor.

Metaverse projesine 15 milyar dolar harcandı