Yol Arkadaşım 2 için ilk fragman yayınlandı

yol arkadaşım 2

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un başrollerini paylaştığı Yol Arkadaşım 2 için merakla beklenen ilk fragman videosu yayınlandı. İşte detaylar.

2017 yılında vizyona giren Yol Arkadaşım, son derece başarılı bir gişe performansına imza atmıştı. Toplamda 2.06 milyon izleyiciyi sinema salonlarına çekmeyi başaran filmin devamının geleceği zaten biliniyordu. Çekimleri kısa süre önce tamamlanan Yol Arkadaşım 2 için merakla beklenen tanıtım videosu nihayet yayınlandı.

Yol Arkadaşım 2 için ilk fragman

Yol Arkadaşım 2’nin başrollerinde aynı ilk filmde olduğu gibi yine İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç bulunuyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise ilk filmde olduğu gibi yine Bedran Güzel oturuyor.

Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı filmde Ezgi Eyüboğlu, Bahar Şahin, Kadir Polaçı, Olgun Toker ve Dilber Ay gibi isimler yer alıyor.

Film için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yol Arkadaşım 2 için yayınlanan ilk tanıtım videosunda da görüldüğü üzere, eğlence ve kahkaha ikinci filmde de izleyicileri bekliyor olacak.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Film 12 Ekim’de vizyona girmiş olacak. İkinci filmin de ilk film gibi 2 milyon seyirci barajını aşması bekleniyor. Zaten bu sene 2 milyon barajını aşan yerli film sayısının 10’u geçmediğini de hatırlatmak gerekiyor. Özellikle son dönemde vizyona giren yerli filmler 1 milyon barajını bile aşmayı başaramamış durumdalar.