SAR değeri en düşük telefonlar 2019

sar değeri 1

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefonların öyle ya da böyle sağlığımızı tehdit ettiğini biliyoruz. Peki bu hususta bize en az zarar veren modeller hangileri? İşte SAR değeri en düşük telefonlar (2019).

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte, pek çok şey değişti. Genel olarak bakıldığında bu mobil cihazların hayatımızı fazlasıyla kolaylaştırdığını söylemek yanlış olmaz. Eskiden halletmek için tüm günümüzü harcadığımız işler için, şimdilerde akıllı telefonumuz üzerinden birkaç tuşa basmak yeterli oluyor.

Artık faturalarımızı bu mobil cihazlar üzerinden yatırabiliyor, banka işlemlerimizi gerçekleştirebiliyor ve hatta market alışverişimizi yapıp kapımıza kadar gelmesini sağlayabiliyoruz. Bu şekilde bakıldığında akıllı telefonların hayatı fazlasıyla kolaylaştırdığını inkar edemeyiz. Fakat bir de madalyonun diğer yüzü var. Malum her akıllı telefonun yaydığı bir radyasyon oranı mevcut. Bu radyasyon düzeyi özellikle telefonu kulağınıza dayadığınızda tavan yapıyor. Yani akıllı telefonun sağlığınıza en çok zarar verdiği an, telefonla konuştuğunuz an diyebiliriz. Peki bundan korunmak mümkün mü?

Açık konuşmak gerekirse telefonun yaydığı radyasyondan korunmanın bir yolu yok. Elbette sokakta radyasyon giysisiyle dolaşmıyorsanız.

Bunun yerine yeni bir akıllı telefon aldığınızda onun SAR değerini öğrenerek tedbir alabilirsiniz. Tabi ki bu radyasyonun etkileri hemen ortaya çıkmayacaktır. Belki de bir 15 – 20 yıl beklemek gerekecek. Fakat şimdiden tedbirimi alayım diyorsanız SAR değeri en düşük telefonlar listemize göz atabilirsiniz.

Dilerseniz aşağıdan SAR değeri nedir, ne anlama gelir gibi sorulara yanıt verdiğimiz SAR değeri en yüksek telefonlar yazımıza da göz atabilirsiniz.

SAR değeri en yüksek telefonlar 2019 için tıklayın

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri SAR değeri en düşük telefonlar 2019 listemizle başbaşa bırakalım.

SAR değeri en düşük telefonlar 2019

Motorola Moto G5 Plus

Motorola Moto G5 Plus

SAR Değeri: 0.30