SAND ve MANA fiyat hedefleri iyice yükseldi: Beklentileri aşabilir

Kripto para piyasaları

SAND ve MANA fiyat hedefleri her geçen yıl daha fazla büyümeye devam ediyor. Özellikle metaverse alanında bu kripto para birimleri tahmin edilenden çok daha hızlı büyüdü. Hadi gelin 2022 yılı için hedeflerine birlikte bakalım.

SAND ve MANA fiyat hedefleri yavaş yavaş belli oluyor. Kripto para dünyası her sene farklı bir proje ile büyüme kaydediyor. Bu yıl özellikle metaverse sektörü çok ciddi bir yükseliş kazandı. Ayrıca bazı kripto para birimleri hem NFT hem de metaverse alanında faaliyet göstermeye başladı.

Kripto para dünyasında önemli bir yere sahip olan SAND her geçen yıl büyüme hızını artırıyor. NFT ve metaverse alanındaki yükseliş bu kripto para birimine yaramış gibi görünüyor. Kendisi metaverse kavramını arsa çıkardı. Bu yıl fiyat hareketi bakımından beklentilerin üzerine çıkması bekleniyor.

SAND ve MANA fiyat hareketleri

Sandbox platformu yerel token olarak SAND kullanıyor. Bu kripto para birimi geçen yıl 0,03 dolar seviyesindeydi. Şimdi ise fiyatı 8,4 dolar düzeyine kadar çıktı. Arada adeta uçurum olduğunu görüyoruz. Böylesine hızlı bir şekilde yükseliş yakalaması birçok yatırımcıyı elbette şaşırttı.

SAND ve MANA fiyat

Bugünlerdeki fiyatı her ne kadar 5,94 seviyelerine kadar gerilemiş olsa bile yine de 2022 yılı için büyük umut veriyor. MANA coin en fazla tercih edilen bir diğer kripto para birimi. Bu dijital varlık hiç beklenmeyen bir gelişme kaydederek 6 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Bu aralar akümüle bir şekilde yoluna devam etse bile yine de beklenti yüksek.

2021 yılında kripto para sayısı adeta katlandı

Axie Infinity, Theta, Enjin ve Sushi Swap 2022 yılında yükselişlerini sürdürecek gibi görünüyor. Ancak sektörün canlı tutulması gerekiyor. Aksi halde derin bir düşüş ortaya çıkabilir. Peki sizin bu kripto para birimleri ile ilgili beklentileriniz neler?