Galaxy Z Flip Oscar 2020 etkinliğinde gösterildi!

Galaxy Z Flip

Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip, Oscar 2020 etkinliğinde resmi olarak gösterildi. Samsung, detaylar için bizi biraz daha bekletecek.

Katlanabilir telefon furyası tam gaz devam ediyor. Samsung’un 11 Şubat tarihindeki Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtması beklenen yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip, bugün sürpriz bir şekilde duyuruldu.

Galaxy Z Flip resmen sergilendi!

Samsung, Los Angeles Dolby Theater’da düzenlenen Oscar 2020 etkinliğinde yeni dikine katlanabilir telefonunu resmen tanıttı. Ancak Güney Koreli firma telefonun teknik özellikleri için bir açıklama yapmadı. Telefonun detaylarını muhtemelen 11 Şubattaki etkinlikte göreceğiz.

Bu tarihe kadar yani 1 gün daha beklemek istemiyorsanız gelin telefonun sızan ve doğru olan teknik özellikleri ile sizleri baş başa bırakalım. Samsung’un katlanabilir telefonunda 6.7 inç büyüklüğünde 22:9 oranlı 2636 x 1080 çözünürlüğünde dAMOLED ekran yer alacak.

Qualcomm’un Snapdragon 855 Plus yonga seti ve 8 GB RAM’den beslenecek olan telefon maalesef ki 5G desteğine sahip olmayacak. Bildiğiniz gibi Snapdragon 855 yonga setinde 5G modem yok. Ancak üreticiler X55 modemi entegre ederek 5G’ye destek verebiliyordu. Ancak Samsung bunu yapmayacak ve telefonunu LTE bağlantısı ile pazara sürecek.

iOS 13.4 Beta 1 güncellemesi yayınlandı

12 Megapiksel geniş açılı + 12 Megapiksel ultra geniş açılı lens ile gelecek olan telefonda 256 GB dahili depolama birimi bulunacak. 3.300 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek olan bu model, kutusundan One UI 2.0 tabanlı Android 10 işletim sistemi ile çıkacak. Genel olarak bakacak olursak, telefonun tek eksi yönünün 5G değil 3.300 mAh gibi düşük kapasiteli bataryanın olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung just showed off the entire Z Flip during its Oscars ad. Small print says screen crease is normal, heh pic.twitter.com/uBesJ0FonT