Samsung’dan yeni amiral gemisi için radikal karar

Galaxy S22 modeli Note

Samsung, bugüne kadar amiral gemisi akıllı telefon modellerinde uyguladığı önemli bir stratejide değişikliğe gidecek.

Samsung’dan yeni amiral gemisi için radikal karar. Samsung, akıllı telefon dünyasını domine etmeye devam ediyor. Alt, orta, üst segment kategorilerinin tamamında yayılmacı bir politika izleyerek, yüzlerce farklı akıllı telefon modeli üzerine çalışmaya devam eden Samsung, Galaxy S serisinin yeni amiral gemisi Galaxy S22’de önemli bir değişikliğe imza atacak.

2021 yılında piyasaya sürdüğü ve hale serinin amiral gemisi konumunda olan Galaxy S21’de arka panel materyali olarak plastiği tercih eden Güney Koreli teknoloji şirketi, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra modellerinde ise bu kısımlarda cam yüzey kullanmayı tercih etmişti.

Samsung Galaxy A03

Samsung’dan yeni amiral gemisi için radikal karar

Bununla birlikte Güney Koreli teknoloji devi bu yıl, piyasaya sürmeyi planladığı 3 yeni akıllı telefon modelinde yeni bir yol haritası çizmeye kararlı. Samsung’a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan S22 serisinin tamamında, arka panel materyali olarak cam kullanılacak. Bir diğer ifade ile, şirketin son birkaç modeldir sürdürdüğü standart model ile Premium model arasındaki arka panel materyali farkı ortadan kalkacak.

Son olarak her ne kadar, kullanıcılarda cam denildiği zaman cihazların daha dayanıksız olacağı yönünde bir algı olsa da, aslında gelişen teknoloji, sayesinde belli koşullar altında camın dayanıklılığı plastik yüzeyden pek de geri kalmıyor. Bunun yanında, cam yüzeylerin daha yumuşak bir kullanım hissiyatı yaratması ve daha az çizilmeye maruz kalması, bu materyali plastik karşısında “premium” bir ayrıcalık haline getiriyor.

Xiaomi’den tv kullanıcılarına akıllı çözüm!