Samsung Galaxy S21 tanıtım tarihi belli oldu

Samsung Galaxy S21 Ultra tamir

Samsung yeni amiral gemisi modelini beklenenden erken tanıtacak. İşte Samsung Galaxy S21 tanıtım tarihi ve diğer detaylar.

Kısa bir süre önce gerçekleşen Apple etkinliği sonrasında gözler Huawei ve Samsung’a çevrildi. Bilindiği üzere Huawei yeni amiral gemisi modeli Mate 40’u bu ayın sonlarına doğru düzenleyeceği etkinlikle tanıtacak.

Huawei’nin hemen ardından ise sıra Samsung’a gelecek. Peki Güney Kore’nin önde gelen teknoloji devi yeni S serisini ne zaman tanıtacak?

Teknoloji gündemini az çok takip edenlerin de bildiği üzere Samsung genel itibariyle S serisi için tanıtım etkinliklerini Şubat ayında gerçekleştiriyor. Telefonun satışa sunulması da Şubat’ın sonunu ya da Mart’ın başını bulabiliyor.

Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 için geri sayıma geçti

Sızdırılan son bilgilere göre Samsung yeni S serisi için elini biraz daha hızlı tutmayı planlıyor. Güney Koreli teknoloji devi S21 modellerini Ocak ayının sonlarına doğru tanıtmak için hazırlıklara başlamış durumda.

Telefonun satışa sunulmasının ise Şubat ayını bulacağı belirtiliyor. Yani Samsung Ocak ayının sonlarına doğru S21 modellerini tanıtacak ve ön siparişe sunacak. Muhtemelen S21 serisinin satış tarihi de bölgelere göre değişecektir.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Samsung S21 modellerinde Qualcomm’un yeni 5nm’lik yonga setini kullanacak. Bunun yanı sıra Türkiye’nin de aralarında bazı ülkelerde ise S21 modelleri Samsung’un kendi Exynos yongasıyla satışa sunulacak.

Nokia ay üzerinde 4G servisi sunacak