Galaxy S11 uzun bir ekranla gelecek

galaxy s11 p

Samsung’un önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy S11 hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar.

Hali hazırda akıllı telefon sektörünün lider ismi konumunda bulunan Samsung, yeni amiral gemisi modeli üzerinde çalışmaya devam ediyor. Eğer büyük bir aksilik yaşanmazsa Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisi modelini önümüzdeki Şubat ayında tanıtması bekleniyor.

Samsung’un yeni Galaxy S modelinde delikli tasarım çizgisini devam ettireceği düşünülüyor. Malum bu tasarıma S10 serisi ile geçilmişti. Dolayısıyla aynı tasarım çizgisinin Galaxy S11 ile de devam etmesi normal karşılanacaktır.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan yeni bir rapora göre, Samsung yeni amiral gemisi modelinin tasarımında ufak dokunuşlara yer verecek. Güney Koreli şirket, Galaxy S11 serisinde ekran oranını 19:9 yerine 20:9 olarak düzenleyecek. Bu da S11 modellerinin daha uzun bir ekranla geleceği anlamına geliyor.

galaxy s11

Bilindiği üzere bu yıl çıkan S ve Note modellerinde 19:9 en boy oranı tercih edilmişti. Kısa süre önce satışa sunulan A80 ve A70 modellerinde ise 20:9’luk ekranlar kullanılmıştı.

iOS 13.1.3 güncellemesi yayınlandı