Samsung Galaxy S26 Çıkmayabilir

Samsung Galaxy S25+

Samsung, amiral gemisi akıllı telefonlarında önemli bir değişikliğe gidiyor. Gelen son haberlere bakılırsa Samsung Galaxy S26 çıkmayabilir.

Samsung cephesinde şu anda gözler Galaxy S25 serisine çevrilmiş durumda. Güney Koreli teknoloji devi, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefon serisini ocak ayında piyasaya sürecek. Galaxy S25 serisinde, S serisinde görmeye alışık olduğumuz şekilde bir standart model ile ona eşlik eden Plus ve Ultra gibi modeller olacak. Ancak gelen son haberlere bakılırsa bir sonraki jenerasyonda Galaxy S serisinde önemli değişiklikler yaşanmaya başlayacak. Güney Kore basınında yer alan haberlere göre Samsung Galaxy S26 çıkmayabilir.

Samsung’un Galaxy S serisinde önemli bir değişikliğe gideceği ve Samsung Galaxy S26 serisinden itibaren bir standart model çıkarmayı bırakacağı söyleniyor. Bu başta tuhaf bir iddia gibi görünebilir. Ama aslında bu Samsung’dan görmeye alışık olduğumuz bir strateji. Şirket bu yıl amiral gemisi tablet serisinde de aynısını yapmadı. Galaxy Tab S10’u piyasaya sürmeyen şirket, bunun yerine sadece Galaxy Tab S10+ ve Galaxy Tab S10 Ultra adını taşıyan iki model çıkarmayı tercih etti.

Samsung Galaxy S26

2026’da sadece Samsung Galaxy S26+ ve Galaxy S26 Ultra’nın piyasaya sürüleceği söyleniyor. Bunun sebebi ise standart modelin artık amiral gemisi telefonlar arasında rekabet edemiyor olması. Özellikle Çinli telefon üreticilerinin bu segmentteki telefonlarının yükselişi, Galaxy S26’nın bu pazarda iddialı olmasını epey zorlaştıracak. Hatta Galaxy S25’in bile bu konuda zorluk çekeceği düşünülüyor. Bu yüzden Samsung’un daha düşük boyutlu ve daha premium modellere yöneleceği söyleniyor. Şirket Galaxy S26+ ve Galaxy S26 Ultra en üst seviyede rekabet etmeye devam edecek.

PlayStation Plus’ın Ekim Oyunları Belli Oldu