Samsung yeni amiral gemisi hakkında şok iddia

Galaxy S23 Ultra

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un üzerinde çalıştığı Galaxy S23 serisine ait her gün ortaya yeni bir iddia atılırken, son duyum serinin en güçlü modeli Galaxy S23 Ultra’ya ait oldu.

Samsung yeni amiral gemisi hakkında şok iddia. Samsung, yeni yıla girilmesiyle birlikte dikkatini iyiden iyiye yeni amiral gemisi serisine vermeye başladı. En son duyumlara göre, Şubat ayının ilk haftası içerisinde muhtemelen de 7 Şubat’ta gerçekleşecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması beklenen Galaxy S23 serisi yine üç farklı modele ev sahipliği yapacak.

Samsung Galaxy S23

Standart Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra modellerinden oluşan bu cihazlar arasında en güçlü ve en özel versiyon ise tabi ki Galaxy S23 Ultra olacak. Hala arka yüzeyinde kullanacağı ana kameranın 200MP mi yoksa 108MP mi olduğu belli olmayan bu cihaz, şimdi de gece çekimleriyle adından bahsettirmeye başladı.

Galaxy S23 Ultra

Samsung yeni amiral gemisi hakkında şok iddia

Her ne kadar gündüz çekimleri için daha gidilebilecek biraz daha yol olsa da artık yeni amiral gemisi modellerinin bu konuda adeta çığır açan başarılara imza attıkları bir gerçek. Hatta normal kullanıcılar çoğu zaman yeni çıkmış iki farklı akıllı telefonun gündüz çekimleri arasında hangisinin daha iyi olduğunu söyleyemeyebiliyor. Bu da yeni cihazların büyük kısmının çok kaliteli gündüz çekimi yapabildiklerini gösteriyor.

Samsung Galaxy S23

Öte yandan gece çekimi için henüz bunları söylemekten çok uzağız. İşte bu yüzden Galaxy S23’ün gece çekimi konusuna ayrı bir önem gösterdiği ve kamerasının adeta gece görüşü gibi kaliteli işlere imza attığı iddia edildi. İddianın sahibi olan duyum hesabı bu teorisini destekleyecek bir görsel paylaşmasa da bu konuya ilişkin bilgilerin yakın zamanda gelebileceğini belirtti.

PlayStation Plus yeni yıla bomba gibi iki oyunla giriyor