Samsung eski amiral gemisi modelleri için bir sürpriz yaptı

Samsung Galaxy S23 FE

Güney Koreli teknoloji devi, yayınladığı yeni bir güncelleme paketiyle eski amiral gemisi modellerini hala hatırladığını bir kez daha göstermiş oldu.

Samsung eski amiral gemisi modelleri için bir sürpriz yaptı. Samsung, yeni bir güncelleme yayınladıktan sonra, Galaxy S10 5G modelinin kullanıcılarının en azından cihazlarının güvenliği hakkında bir süre daha endişelenmemelerini sağladı. Marka, önceki günlerde Galaxy S10 serisinin yazılım desteğini sonlandıracağını duyurmuştu. Ancak, Galaxy S10 5G modeli daha sonra üretildiği için hala dört ayda bir güncelleme alacak. Şimdi, Samsung yeni bir güncelleme yayınladı ve Galaxy S10 5G modeli Nisan 2023 güvenlik yamasını alıyor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra specs list featured

Galaxy S10 5G kullanıcıları, bu güncellemenin herhangi bir yeni özellik getirdiğini göremeyecekler, ancak bu paketle birlikte güvenlik açıklarının giderildiğinden emin olabilirler.

Samsung Galaxy S23 FE

Samsung eski amiral gemisi modelleri için bir sürpriz yaptı

S10 5G, G977BXXSEHWC1 yazılım sürümüyle birlikte geliyor ve şu anda sadece bir ülkede kullanıma sunuldu. Yakın zamanda daha fazla bölgede kullanıcıların kullanımına sunulması bekleniyor.

Galaxy S23 FE 2

Samsung, endüstride yazılım güncellemelerinin tartışmasız en iyi isimlerinden biridir. Şirket, telefonlar, tabletler ve giyilebilir cihazlar için zamanında güncellemeler sağlar. Samsung, 2019 yılında piyasaya sürülen cihazlar için üç yıl OS güncellemesi ve dört yıl güvenlik yaması desteği sunuyor. Daha yeni telefonlar için ise dört yıl Android güncellemesi ve beş yıl güvenlik yaması desteği sunulur. Ancak, cihazlar yaşlandıkça Samsung, bunları dört ayda bir veya altı ayda bir güncelleme alacak şekilde destekleyecektir. Samsung eski amiral gemisi modelleri için bir sürpriz yaptı.

iOS YouTube Premium önemli bir değişiklik alacak