Samsung W25 Flip önümüzdeki hafta piyasaya sürülebilir

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition

Samsung, Galaxy Z Fold Special Edition ve W25 Flip adında iki özel modelle katlanabilir cihaz serisine yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Kötü haber ise bu modellerin sadece Kore ve Çin pazarlarına özel çıkma ihtimali.

Galaxy Z Fold Special Edition, standart Z Fold6’nın boyut açısından büyütülmüş ve inceltilmiş bir versiyonu olarak konumlanıyor. Çin pazarında Samsung W25 adı altında satılacak olan cihazın model numarası SM-W9025 olarak görünüyor. Bu özel modelin, premium malzemelerle üretilmesi ve gelişmiş tasarım unsurları içermesi bekleniyor. İnceltilmiş yapısı ve büyük ekranı, cihazın hem şıklığını hem de ergonomisini artıracak.

W25 Flip: Z Flip6’nın Özel Versiyonu

Samsung, Çin pazarına özel W25 Flip ile Galaxy Z Flip6’ya yeni bir tasarım getiriyor. Cihaz, TENAA sertifikası alarak resmi lansman için gerekli onayı aldı. Model numarası SM-W7025 olan W25 Flip, özgün arka tasarımıyla dikkat çekiyor. Tasarım farklılıkları dışında donanım özelliklerinin Z Flip6 ile aynı olması bekleniyor.

Samsung W25 Flip

Teknik Özellikler

W25 Flip, 198 gram ağırlığında ve malzeme farklılıkları nedeniyle standart Z Flip6’dan biraz daha ağır. Teknik özellikler şöyle:

  • Ekran: 6,7 inç FHD+ (1080×2640) katlanabilir ekran
  • Kapak Ekranı: 3,4 inç dokunmatik ekran
  • İşlemci: Snapdragon 8 Gen 3
  • RAM: 12 GB
  • Depolama: 512 GB
  • Kamera: 50 MP ana kamera, 12 MP ikinci kamera, 10 MP selfie kamerası

Her iki cihazın da 21 Ekim’de Çin ve Kore’de satışa sunulması bekleniyor. W25 Flip ve Galaxy Z Fold Special Edition, özellikle premium tasarım ve yerel pazara özgü detayları ile dikkat çekecek. Bu modeller, Samsung’un katlanabilir cihaz kategorisindeki yerini daha da güçlendirecek gibi görünüyor.

Apple Business Connect için yeni özellikler geldi