Samsung W23 ve W23 flip tanıtıldı

Samsung W23

Samsung’un bu yıl çıkardığı katlanabilir telefonlarının daha gösterişli versiyonları olan Samsung W23 ve W23 flip resmen tanıtıldı.

Bildiğiniz gibi Samsung, her yıl katlanabilir telefonlarını satışa sunduktan bir süre sonra bu telefonların daha gösterişli versiyonlarını da satışa çıkarıyor. Ancak bu gösterişli versiyonlar China Telecom’a özel olarak satışa sunuluyor. Normalde Samsung, sadece Galaxy Z Fold’un China Telecom’a özel versiyonunu satışa çıkarırdı. Hatırlarsanız Galaxy Z Fold 3’ü Samsung W22 takip etmişti. Ancak Güney Koreli teknoloji devi bu yıl strateji değişikliğine gitti ve hem Galaxy Z Fold 4’ün hem de Galaxy Z Flip 4’ün yeni versiyonlarını çıkardı. Samsung W23 ve W23 flip adlarını taşıyan bu iki telefon, dün Samsung tarafından tanıtıldı.

Samsung W23

Samsung W23, şık tasarımı dışında Galaxy Z Fold 4 ile neredeyse aynı özelliklere sahip. Ancak Samsung bu premium telefonunu daha da geliştirmek için 12 GB yerine 16 GB RAM ile China Telecom kullanıcılarına sunuyor. Telefonun dahili depolama alanı ise 512 GB.

Samsung W23 flip

W23 gibi W23 flip de uyarlandığı telefon olan Galaxy Z Flip 4 ile neredeyse birebir aynı özelliklere sahip. Ancak burada da RAM kapasitesi arttırılmış. 8 GB RAM’e sahip Galaxy Z Flip 4’ün aksine W23 flip 12 GB RAM ile geliyor. Telefonun dahili depolama alanı ise 512 GB.

Samsung W23 3

Bu telefonlar China Telecom şirketine özel olduğu için Çin dışında satışa sunulmayacaklar. Ancak tabii her telefonda olduğu gibi bu telefonları da Çin dışında yetkili olmayan satıcılar üzerinden temin etmek mümkün.

Samsung W23 5

Samsung W23 flip 2

Realme 10 ve 10 Pro+ sertifika alırken görüldü