Samsung akıllı telefonlar için beklenen güncellemeyi yayınlamaya hazırlanıyor

s7

Samsung,12 Ekim’de düzenlediği konferansta One UI 5 ile ilgili birçok yeni özelliği duyurdu, şimdi bunu kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Samsung bir süredir beklenen yazılım güncellemesini nihayet devreye sokmaya hazırlanıyor. Ekim ayı sonuna kadar daha önce iletmiş olduğu cihazlar için Andorid 13 güncellemesinin tamamı devreye girecek.

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve One UI geliştirmeden sorumlu Hyesoon (Sally) Jeong, Android Authority ile yaptığı röportaj sırasında , Güney Koreli şirketin kararlı One UI 5.0 güncellemesini neredeyse tüm uyumlu cihazlarına sunmayı planladığını açıkladı.

Samsung

Ayrıca Sally, One UI ekibinin şu anda sorunsuz güncellemeler sunmak için çalıştığını ve önümüzdeki yıl One UI 6 ile kullanıma sunulabileceğini doğruladı. Şu an itibariyle, Galaxy akıllı telefonların hiçbirinde Android’in Kesintisiz Güncellemeler özelliği bulunmuyor; bu, telefonların güncelleme kurulumu için bakım moduna yeniden başlaması ve cihazı kullanmadan önce 10 ila 20 dakika beklemeniz anlamına geliyor. Bu özelliğin tanıtılmasıyla birlikte Samsung telefonlar, güncellemeleri arka planda alıp yükleyecek ve kurulum tamamlandıktan sonra yeniden başlatılacak.

Şirket, One UI 5’i aylardır test ediyor. Belirtildiği gibi şirket, kararlı ürün yazılımı güncellemesini Galaxy S22 serisine Ekim ayı sonuna kadar sunacak.

Pixel 7 serisi ve Pixel 4a için Android 13 güncellemesi yayınlandı