Samsung Ucuz Galaxy Z Fold6 Çıkarmayı Planlıyor

Galaxy Z Fold6 1

Güney Kore’den gelen havadislere göre Samsung, Galaxy Z Fold6’nın uygun fiyatlı modelini piyasaya sürmeyi düşünüyor.

The Elec tarafından paylaşılan rapora göre Samsung’un planları arasında ucuz Galaxy Z Fold6 var. Kaynak Samsung’un ilk defa az maliyetli ve uygun fiyatlı katlanabilir telefon geliştirmeyi düşündüğünü söyledi. Şirketin bu hamlesi sadece Fold serisi ile sınırlı. Biraz şaşırtıcı görünüyor, fakat durum öyle değil. Galaxy Z Flip serisi iyi satış rakamına sahip. Fold serisi ise Flip’le karşılaştırıldığında gerilerde kalıyor. Ucuz Galaxy Z Fold6 modeli satışların canlanmasına yardımcı olabilir.

Samsung Çin’de katlanabilir telefon pazarında çift haneli paya sahip. Uygun fiyatlı model şirketin Çin ve diğer pazarlardaki payını da artırabilir. Ayrıca teknoloji devinin rakiplerine karşı avantaj sağlaması da söz konusu. Geçtiğimiz kasım ayında sızıntı kaynağı Revegnus veya diğer adıyla Tech_Reve, Samsung’un katlanabilir telefonlarda agresif fiyat politikası izleyip, 400 – 500 dolar arası fiyata sahip model çıkaracağını söylemişti. Ancak Samsung bu iddiayı yalanlamıştı.

Galaxy Z Fold6

Koreli üretici Galaxy Fit 3’ü çıkarmak için de son hazırlıkları yapıyor. Galaxy Fit 3 kısa süre önce SIRIM veritabanında SM-R390 model numarasıyla listelendi. SIRIM, Malezya’da devlet kurumlarından biri ve satışa sunulacak olan ürünlerle ilgili sertifika veriyor. Daha önceki dedikodularda yeni akıllı bilekliğin mart ya da nisan gibi piyasaya sürülebileceği iddia edilmişti. Bunlara ek olarak Galaxy Fit 3’ün yaklaşık 77 dolar fiyata sahip olacağı söyleniyor. Galaxy Fit 2 çıktığında 38 dolardı. Arada neredeyse iki kat fiyat farkı var.

Samsung, COVID-19 salgınından bu yana sağlıklı yaşamı ekosisteminin büyük bir parçası haline getirmeye odaklandı. Galaxy Fit 3 aslında Galaxy Watch serisinin bir uzantısı olacak. Bilekliğin nabız ölçme, uyku ve kan basıncını izleme özelliklerine sahip olacağı söyleniyor. Cihazda mikrofon ve hoparlör olmadığı için arama yapılmayacak ya da gelen çağrılar yanıtlanmayacak. Yeni fitness bilekliğinin üç farklı renk seçeneğiyle geleceği ileri sürülüyor.

RTX Remix , Açık Beta’da Kullanılanıma Açıldı!