Samsung Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’nın Renkleri Belli Oldu

123 2

Samsung’un katlanabilir yeni nesil telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Analist Ross Young telefonların hangi renklerle satışa çıkacağını söyledi.

Ross Young’a göre Galaxy Z Fold6 koyu mavi, açık pembe ve gümüş renkleriyle piyasaya sürülecek. Diğer katlanabilen model Z Flip6 ise açık mavi, açık yeşil, gümüş ve sarı renk seçeneklerine sahip olacak. Ross Young tedarik zincirinde sağlam bağlantıları bulunan, Apple ve Samsung gibi birçok marka hakkında doğru bilgiler paylaşan biri. Sicili oldukça sağlam. Muhtemelen paylaştığı renk seçenekleri doğru.

Galaxy Z Fold6

Tabii ki Samsung’un yeni telefonlarıyla ilgili söylenenler bu kadarla sınırlı değil. Güney Kore medyasından The Elec’e göre Samsung’un planları arasında ucuz Galaxy Z Fold6 var. Kaynak Samsung’un ilk defa az maliyetli ve uygun fiyatlı katlanabilir telefon geliştirmeyi düşündüğünü söyledi. Şirketin bu hamlesi sadece Fold serisi ile sınırlı. Biraz şaşırtıcı görünüyor, fakat durum öyle değil. Galaxy Z Flip serisi iyi satış rakamına sahip. Fold serisi ise Flip’le karşılaştırıldığında gerilerde kalıyor. Ucuz Galaxy Z Fold6 modeli satışların canlanmasına yardımcı olabilir.

Galaxy Z Fold6

Samsung Çin’de katlanabilir telefon pazarında çift haneli paya sahip. Uygun fiyatlı model şirketin Çin ve diğer pazarlardaki payını da artırabilir. Ayrıca teknoloji devinin rakiplerine karşı avantaj sağlaması da söz konusu. Geçtiğimiz kasım ayında sızıntı kaynağı Revegnus veya diğer adıyla Tech_Reve, Samsung’un katlanabilir telefonlarda agresif fiyat politikası izleyip, 400 – 500 dolar arası fiyata sahip model çıkaracağını söylemişti. Ancak Samsung bu iddiayı yalanlamıştı.

Apple’ın Katlanabilir Ekranlı İlk Cihazı MacBook Olacak