Samsung Galaxy Z Fold6’nın Kamera Detayları Belli Oldu

samsung 1 1

Samsung’un katlanabilir yeni telefonları üzerinde çalıştığını bilmeyen yok. Bu telefonlardan Galaxy Z Fold6 hakkında yeni bir iddia var. Lafı daha fazla uzatmadan ayrıntılara birlikte bakalım.

Paylaştığı sızıntılarla tanınan Revegnus veya diğer adıyla Tech_Reve, Galaxy Z Fold6‘da 200 MP ISOCELL HP2 kamera sensörünün yer alacağını ileri sürdü. Bu sensör şu anda Galaxy S24 Ultra’da kullanılıyor. Başka bir sızıntı kaynağı olan Ice Universe ise Fold6’da, Galaxy Z Fold5’te bulunan 50 MP’lik kameranın olacağını iddia etmişti. Revegnus ve Ice Universe’in daha önce birbiriyle ters düştüğü iddiaları olmuştu. Yakın zamanda yayınlanan bir analiz raporunda da Samsung’un 200 MP’lik sensörünü bu sene başka modellerde kullanabileceği öngörülmüştü. Bu raporu ele alırsak, Revegnus’un iddiası daha muhtemel görünüyor.

Galaxy Z Fold6

The Elec tarafından paylaşılan başka bir rapora göre Samsung’un planları arasında ucuz Galaxy Z Fold6 da var. Kaynak Samsung’un ilk defa az maliyetli ve uygun fiyatlı katlanabilir telefon geliştirmeyi düşündüğünü söyledi. Şirketin bu hamlesi sadece Fold serisi ile sınırlı. Biraz şaşırtıcı görünüyor, fakat durum öyle değil. Galaxy Z Flip serisi iyi satış rakamına sahip. Fold serisi ise Flip’le karşılaştırıldığında gerilerde kalıyor. Ucuz Galaxy Z Fold6 modeli satışların canlanmasına yardımcı olabilir.

Samsung Çin’de katlanabilir telefon pazarında çift haneli paya sahip. Uygun fiyatlı model şirketin Çin ve diğer pazarlardaki payını da artırabilir. Ayrıca teknoloji devinin Vivo ve  Oppo gibi rakiplerine karşı avantaj sağlaması da söz konusu.

Samsung’un Yeni Telefonu Geekbench’te Ortaya Çıktı