Samsung Galaxy Buds 3 Pro Geliyor

galaxy buds

Geçtiğimiz sene Galaxy Buds 3 Pro hakkında çeşitli söylentiler çıkmıştı. Teknoloji gazetecisi Roland Quandt kulaklığı yeniden doğruladı.

WinFuture sitesinin editörü olan Roland Quandt, Twitter ya da diğer adıyla X’te yaptığı açıklamada Samsung Galaxy Buds 3 Pro‘nun yolda olduğunu belirtti. Quandt kulaklığın ne zaman çıkacağına dair herhangi bir tarih ya da zaman aralığı vermedi, ancak Samsung’un cihaz üzerinde çalışmakta olduğunu vurguladı. Roland Quandt sicili sağlam olan ve sektörde iyi bağlantıları olan biri. Daha önce paylaştığı birçok sızıntı ve dedikodu doğru çıkmıştı.

galaxy buds 3 pro

Eski raporlara göre Galaxy Buds 3 Pro, 2024’ün 2. yarısında piyasaya sürülecek. Galaxy Z Flip6 ve Fold6’la birlikte satışa çıkması muhtemel. Weibo’da çıkan bir iddiada ise kulaklığın 2024’ün 4. çeyreğinde satışa sunulacağı ileri sürülmüştü.

Güney Koreli Maeil Business Newspaper’ın haberine göre Samsung’un yeni Galaxy Buds kulaklığı internete bağlı kalmadan kendi içindeki yapay zeka sayesinde gerçek zamanlı tercüme yapabilecek. Şu anki mevcut sistemlerde çeviri yapılacak içerik ilk olarak bulut sistemine gönderiliyor, burada tercüme ediliyor ve sonra kullanıcıya iletiliyor. Fakat yeni Galaxy Buds cihaz içi yapay zeka ile bu sistemi ortadan kaldıracak.

Samsung’un planları arasında Galaxy Fit 3 fitness bilekliği de var. Bilekliğin ise mart ya da nisan civarında satışa sunulması bekleniyor.

Samsung Galaxy A55 Yakın Zamanda Satışa Sunulabilir