Samsung Galaxy S24’ün Yeni Güncellemesi Çıktı

galaxy s24

Eğer Galaxy S24 serisinden bir telefonunuz varsa bu güncellemeyi yüklemeyi unutmayın.

Samsung geçtiğimiz yıllarda güncelleme konusunda oldukça eleştiriliyordu. Fakat Koreli üretici yazılım tarafındaki politikasını baştan aşağı değiştirdi. Tabii ki bu durum kendini belli ediyor. Haberimize gelecek olursak Galaxy S24 ailesi için yeni güncelleme yayınlandı. Güncelleme kararlılık ver performansta iyileştirmelerle birlikte Android mart ayı güvenlik geliştirmelerini de içeriyor. Yazılım paketinin boyutu Galaxy S24 Ultra için 756 MB, S24 ve S24+ için de 441 MB.

galaxy s24

Yeni güncellemeyi Ayarlar>Yazılım güncelleme kısmından kontrol edip, indirebilirsiniz. Güncelleme yaparken telefon şarjının en düşük %50 olmasına dikkat edin. Eğer cihazın şarjı azsa kesinlikle şarj edip güncellemeyi öyle yükleyin. Samsung Android güncellemelerini bilgisayardan da yükleyebilirsiniz. Bunun için firmware dosyasını indirmeniz ve Odin programıyla telefona yüklemeniz gerekiyor. Ancak bilmeyenler için riskli bir yol. Yanlış işlem sonucunda cihazınız kullanılmaz hale gelebilir.

Samsung hakkında ilginç bir iddia ortalıkta dolanıyor. The Elec tarafından paylaşılan rapora göre Samsung’un planları arasında ucuz Galaxy Z Fold6 var. Kaynak Samsung’un ilk defa az maliyetli ve uygun fiyatlı katlanabilir telefon geliştirmeyi düşündüğünü söyledi. Şirketin bu hamlesi sadece Fold serisi ile sınırlı. Biraz şaşırtıcı görünüyor, fakat durum öyle değil. Galaxy Z Flip serisi iyi satış rakamına sahip. Fold serisi ise Flip’le karşılaştırıldığında gerilerde kalıyor. Ucuz Galaxy Z Fold6 modeli satışların canlanmasına yardımcı olabilir.

MicroLED’li Apple Watch İptal Edildi! İşten Çıkarmalar Yaşandı